Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate SURPRIZĂ pentru Români! BANI în plus PENTRU CĂLDURĂ în această iarnă! Vezi repede AICI dacă te afli pe listă

SURPRIZĂ pentru Români! BANI în plus PENTRU CĂLDURĂ în această iarnă! Vezi repede AICI dacă te afli pe listă

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Oct 2019, 17:50

Românii vor beneficia și în această iarnă de  ajutorul oferit de stat pentru încălzirea locuinței. Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 70/2011 oferă șansa românilor să ceară anual la primăria localității, fie personal, fie prin intermediul asociației de proprietari a blocului ajutorul pentru încălzire.

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

Pentru a obține ajutorul de căldură (încălzire), solicitanții trebuie să aibă venituri mai mici decât nivelurile stabilite de lege.

Astfel, în cazul energiei termice, ajutorul poate fi obținut de familiile cu un venit net mediu lunar pe membru de până la 786 de lei și de persoanele singure cu un venit net mediu lunar de maximum 1.082 de lei. Cuantumul acoperit de autorități din costul de încălzire scade sau crește în funcție de venitul net mediu lunar. În cazul ajutoarelor pentru gaze naturale, energie electrică și lemne, cărbuni și combustibili petrolieri, limita maximă a venitului net mediu lunar pe persoană (persoana singură sau membrul de familie) trebuie să fie, în principiu, de cel mult 750 de lei, anunță cei de la avocatnet.ro.

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

Deși cererile pentru ajutortrebuie depuse până pe 15 octombrie, ordonanța prevede că acestea pot fi depuse și ulterior.