Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Suma COLOSALĂ primită SĂPTĂMÂNAL de FIECARE ''Faimos'' la EXATLON! Au cu 4000 de euro MAI MULT decât ''Războinicii''! (FOTO)

Suma COLOSALĂ primită SĂPTĂMÂNAL de FIECARE ''Faimos'' la EXATLON! Au cu 4000 de euro MAI MULT decât ''Războinicii''! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Ian 2019, 09:19

„Exatlon” este una dintre cele mai apreciate emisiuni concurs. Competiția din Republica Dominicană pune la bătaie un premiu consistent de 100.000 de euro, ce va fi împărțit, sezonul acesta, la 2 câștigători, un băiat și o fată.

Cele 3 vedete din echipa „Faimoșilor” - cântăreţii Mario Fresh (19 ani) şi Ami (30 de ani), dar şi fotbalistul Costin Gheorghe (30 de ani) primesc chiar și 5000 de euro pe săptămână pentru participarea la acest show, scrie Click.

Sigur, condițiile sunt grele și competiția este pe măsură, dar sumele nu sunt de neglijat!

„Pe lângă miza de 100.000 de euro la care te gândeşti din start, noi, cei din echipa «Faimoşilor», am fost remuneraţi cu 4.000-5.000 de euro pe săptămână, în timp ce echipa «Războinicilor» primea puţin peste 1.000 de euro pe săptămână per membru. Mi s-a părut o sumă bună când am intrat, apoi mi-am dat seama însă că de fapt situaţia e grea. În primul rând, primeam mâncare puţină, proastă. Aveam raţie. Eram înfometaţi tocmai pentru a fi înrăiţi şi pentru a ridica spiritul competiţiei în felul acesta. Aşa ajungeam să ne jignim, să ne provocăm la bătaie, fiind un scop de bază pentru a face show-ul  mai interesant. E greu pentru o femeie într-o asemenea competiţie”, ar fi mărturisit o vedetă care a participat la „Exatlon” în sezonul trecut.

Citeşte mai multe despre:   exatlon  -   exatlon romania  -   republica dominicana  -   mario fresh  -   ami  -   faimosii  -   razboinicii