Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Bucureștenii vor avea o NOUĂ stație de metrou. Metrorex anunță un proiect UNICAT

Bucureștenii vor avea o NOUĂ stație de metrou. Metrorex anunță un proiect UNICAT

Un articol de: Adela Iacob - 01 Oct 2019, 17:00

Bucureștenii se pot bucura pentru că vor beneficia de o nouă stație de metrou. Ministerul Transporturilor, Metrorex şi Primăria Sector 4 au semnat un Protocol cu privire la construirea unei staţii de metrou la nivel suprateran, între staţia Berceni şi Şoseaua de Centură.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! VOR FI 28.109 MORȚI! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

Proiectul urmează să fie inclus în traseul Magistralei 2 de metrou Pipera - Berceni, iar terenul aferent liniei de probă şi legătura reţelei de metrou cu staţia CF Popeşti vor fi utilizate în acest proiect, potrivit Metrorex, scrie b1.ro. 

Primăria Sector 4 va asigura sursele de finanţare necesare proiectului, precum şi toate operaţiunile care derivă din gestionarea surselor de finanţare, proiectarea şi construirea noii staţii de metrou, împreună cu toată infrastructura necesară acesteia.

PLECARE BOMBĂ DE LA PRO TV! ‘LAS FIERBINȚI’ SE MUTĂ LA ANTENĂ! ASTA DA LOVITURĂ

După finalizarea proiectului, noua staţie de metrou, împreună cu infrastructura aferentă, va intra în proprietatea publică a statului şi se va atribui în concesiunea Metrorex, se menţionează în comunicatul semnat de directorul Metrorex, Marin Aldea.