Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ȘOCANT! Sunt DIN NOU ÎMPREUNĂ, deși îi despart 55 DE ANI! Preotul britanic și tânărul Florin formează IAR un CUPLU! ''Îmi era dor de el'' (FOTO)

ȘOCANT! Sunt DIN NOU ÎMPREUNĂ, deși îi despart 55 DE ANI! Preotul britanic și tânărul Florin formează IAR un CUPLU! ''Îmi era dor de el'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Ian 2019, 15:26

Philip Clements, fostul preot britanic (80 de anI) și Florin Marin, iubitul său de 25 de ani au ţinut primele pagini ale presei în anul 2017, când s-au căsătorit. 

Ulterior bătrânul şi-a vândut casa din Anglia şi i-a cumpărat românului un apartament în Bucureşti. Doar câteva luni mai târziu, tânărul s-a despărţit de el, scrie Wowbiz.

În ciuda diferenţei de vârstă de 55 de ani, cei doi sunt din nou împreună!

Au stabilit de comun acord să aibă o relaţie deschisă, astfel că tânărul îşi poate face de cap şi cu alţi bărbaţi, singura condiție fiind să nu îşi facă o relaţie serioasă şi să se îndrăgostească de altcineva. 

„Îl iubesc! Dacă am fi despărţiţi aş fi cel mai nefericit om din lume Când eram departe de el am căzut în depresie pentru că îmi era dor de el. A fost ca şi cum mi-aş fi pierdut o mână sau un picior. Ştiu cu certitudine că am nevoie de el”, a declarat fostul preot, conform The Sun.


 

Citeşte mai multe despre:   Philip Clements   -   Florin Marin