Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Ce GHINION! A fost CĂLCATĂ ÎN PICIOARE și apoi lăsată FĂRĂ BANI! Ce spune Simona Traşcă despre INCIDENT? (FOTO)

Ce GHINION! A fost CĂLCATĂ ÎN PICIOARE și apoi lăsată FĂRĂ BANI! Ce spune Simona Traşcă despre INCIDENT? (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Ian 2019, 10:24

După ce a fost bătută în public, Simona Traşcă a fost lăsată și fără bani de avocați.

Nu a scăpat de ghinion! Săptămâna trecută, magistraţii au anulat cererea de chemare în judecată depusă de Simona Traşcă împotriva Andreei, femeia care a bătut-o crunt, într-un parc din Capitală.

Se pare că blonda nu a timbrat cererea de chemare în judecată, aşa că judecătorii au închis dosarul, scrie Spynews.

Traşcă cerea în dosarul respectiv despăgubiri de peste 50.000 de euro!

„Poliția a favorizat agresoarea. Există o filmare în care a fost surprinsă scena de violență, se vede clar că nu m-am putut apăra. Eu toată viața mea am avut încredere în poliție, doar că am avut acum ghinionul să dau peste un domn polițist. Agresoarea mea a comis niște fapte de natură penală și a fost achitată pentru că așa a vrut domnul comisar. Ce să înțeleagă agresoarea? Că e ok să bați oameni pe stradă, ea poate să mai facă așa. Am fost la doamna mea avocată și acum o să merg pe cale civilă, până în momentul de față nu am vrut daune morale, n-am vrut bani, am vrut să fie pedepsită pe cale penală, ceva să îi rămână la cazier, dar n-am reușit. Singurul lucru pe care pot să-l fac este să-i cer bani. Nu mi s-a făcut dreptate. Dacă va fi obligată să-mi dea niște bănuți, o să o usture. Îi cer 250.000 de RON, cam 54.000 de euro. Am dovezi, certificatul meu de la medicina legală, la un an de la incident a spus că îi pare rău că nu m-a bătut mai tare. A zis că sunt vedetă și vrea să-mi dea o lecție" , a povestit Simona Trașcă pentru "Agenția VIP".

Citeşte mai multe despre:   simona trasca