Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Simona Gherghe a vrut SĂ ARESTEZE o invitată din emisiune! Femeia A FURAT banii unei fetițe BOLNAVE de LEUCEMIE! „Chemați poliția! Să nu iasă din sediu!”

Simona Gherghe a vrut SĂ ARESTEZE o invitată din emisiune! Femeia A FURAT banii unei fetițe BOLNAVE de LEUCEMIE! „Chemați poliția! Să nu iasă din sediu!”

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Feb 2019, 20:59
Foto: Facebook Galerie foto (2) Actualitate

Prezentatoarea emisiunii "Acces direct" a avut-o invitată în platou pe Florentina Gavrilă, femeia care a organizat o strângere de fonduri pe internet pentru Adelina, o fetiță din Neamț bolnavă de leucemie. Doar că banii, se pare, nu au mai ajuns la familie.

Florentina Gavrilă a strâns 40.000 de euro. Bolnavă, la rândul ei, de leucemie, femeia le-a câștigat încrederea părinților fetiței din Neamț, a primit poze și a lansat o strângere de fonduri pentru micuță, dar a oprit banii pentru ea.

Simona Gherghe a insistat ca aceasta să vireze banii către familie, dar femeia a plecat din platou. Prezentatoarea a țipat după ajutor!

„Chemaţi poliţia, să nu plece din sediu. Să nu iasă din sediu, sunaţi la 112, este un caz de fraudă, femeia asta vrea să-şi însuşească nişte bani. Nu se poate aşa ceva. Acum, să chemăm poliţia, să facem ceva”, a spus Simona Gherghe, citată de Libertatea.

Florentina a promis că banii vor fi transferați către fetiță, dar până acum nu a făcut acest lucru. 

„Banii sunt în contul meu pentru că fac demersurile pentru fundaţia asta (ONG pentru lupta împotriva leucemiei). Am documente unde pot demonstra asta. Trebuie să facturez tot să fie legal, eu nu vreau probleme cu ANAF. Banii, le-am zis, fac fundaţia şi îi transfer imediat. Şi nu au fost de acord să primească banii pe cale legală, au zis că ei vor banii imediat. Duminică am fost la Milano şi m-am întors astăzi. Am fost la banca pentru a transfera banii în România. În prezent, banii sunt în contul meu din România. Acum am ieşit din bancă şi mi-au zis că mâine dimineaţă pot avea la mână un extras de cont care demonstrează tot. Banii nu sunt blocaţi. Se transferă”, s-a apărat femeia.
 

Citeşte mai multe despre:   simona gherghe