Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Uite ce practică aveau rusoaicele în URSS atunci când era vorba de sex. Și astăzi o mai folosesc

Uite ce practică aveau rusoaicele în URSS atunci când era vorba de sex. Și astăzi o mai folosesc

Un articol de: Adela Iacob - 13 Noi 2019, 11:38

Potrivit unor studii, rusoaicele au ieșit învingătoare la capitolul sex. Aceste femei sunt cele mai pătimașe în pat, peste 50% dintre rusoaice începându-și viața sexuală înainte de 18 ani, în timp ce doar o femeie din cinci consideră că „păstrarea” virginității până la căsătorie este o opțiune validă.

IMAGINI BOMBĂ CU MĂDĂLINA MANOLE, CHIAR ÎNAINTE DE A SE SINUCIDE! ABIA ACUM S-A AFLAT! CUM ȘI-A ÎNSCENAT ARTISTA PROPRIA MOARTE

În anii 1980, cea mai mare provocare pentru sexul fără opreliști era lipsa de spațiu locativ și aglomerația de bărbați și femei în locuințe mici și înghesuite. Absența unor apartamente separate și viața la comun le-a schimbat rusoaicelor obiceiurile sexuale, scrie b1.ro.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA, DUPĂ CE A REFUZAT SĂ SE ÎNCHINE! CE A URMAT E HALUCINANT

Este ușor de imaginat că oluții au fost găsite: sexul în natură, aventurile în spații strâmte dar ferite de ochii curioșilor (baia, liftul, anexele gospodărești) sau sexul pe ascuns și pe tăcute când ceilalți dorm.

TRAGEDIA MOMENTULUI! LACRIMI PENTRU MAREA ACTRIȚĂ! TOATĂ ȚARA PLÂNGE! DA, ESTE VORBA DESPRE...

Rusoaicele din păturile sărace au rămas fidele și acum tradiţiei sovietice: încep viaţa sexuală foarte devreme, o trăiesc intens şi se epuizează uneori chiar şi la 30 de ani.

Totodată, pe baza unei legi nescrise, societatea rusă trece cu vederea atunci când femeia, fiind necăsătorită sau având bărbatul cam neimplicat se poate bucura de libertatea de a alege un alt bărbat.