Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Seria „Twilight” ar putea reveni pe marile ecrane. Robert Pattinson a făcut primele declarații cu privire la rolul pe care îl va avea în următorul film

Seria „Twilight” ar putea reveni pe marile ecrane. Robert Pattinson a făcut primele declarații cu privire la rolul pe care îl va avea în următorul film

Un articol de: Maria Zărnescu - 06 Mai 2020, 09:11
FOTO: Imdb.com Actualitate

Scriitoarea Stephenie Meyer a anunțat lansarea unui nou volum din seria „Twilight”/ Amurg, spre încântarea tuturor fanilor. Colecția SF „Amurg” a înregistrat un succes deosebit, în urmă cu mai bine de 10 ani, când a fost scoasă pe piață și apoi ecranizată prima carte. Odată cu noile vești, în presa tabloidă de peste ocean au apărut și întrebările cu privire la o nouă producție cinematografică din seria „Amurg” și la rolurile pe care starurile Robert Pattinson și Kristen Stewart le vor avea.

În luna august a anului 2020 urmează să apară volumul „Midnight Sun”, o nouă carte din serie Twilight, care va povesti în continuare aventurile vampirilor din seria Twilight, însă de această dată din perspectiva lui Edward Cullen, personajul principal interpretat până acum de Robert Pattinson.

Pentru moment, o ecranizare a romanului nu este confirmată oficial, însă fanii s-au gândit cu siguranță la acest lucru atunci când au aflat noua veste. Robert Pattinson a fost starul care a dat viață personajului principal Edward Cullen, alături de Kristen Stewart. Povestea lor de dragoste i-a ținut pe fani cu sufletul la gură timp de patru ani, iar la final totul părea a se fi terminat cu bine, odată cu nașterea fetiței lor, Renesmee din pelicula „Amurg: Zori de zi 2”.

Robert Pettinson se întoarce în „Twilight”

Una dintre cele mai mari întrebări din rândul publicului privește întoarcerea starurilor din rolurile principale, precum Kristen Stewart și Robert Pattinson. Chiar dacă lansarea unei noi producții cinematografice nu a fost anunțată oficial, HollywoodLife.com a reușit să afle care este părerea lui Robert Pattinson despre o posibilă revenirea pe marile ecrane în noua peliculă.

„Ar fi mai mult decât încântat să facă ceva pentru o viitoare producție și cu siguranță nu s-ar opune unei reveniri, sub orice formă ar fi ea, dacă ar fi să se realizeze. Este însă și foarte realist și realizează că ar putea fi totuși prea bătrân pentru un astfel de rol. Însă nu au avut loc nici discuții și nici nu știm nimic legat de o decizie în acest sens, nu i s-au făcut vreo propunere până acum, însă nu l-ar surprinde să o primească peste câțiva ani de acum, iar atunci cu siguranță ar accepta” a explicat o sursă din staff-ul lui Robert Pattinson pentru publicația citată anterior.

Noul voul „Twilight” adoptă o perspectivă diferită

După cum bine știm, întreaga serie „Amurg” a fost povestită de către Bella Swan, personaj căruia i-a dat viață pe marile ecrane Kristen Stewart.

Până acum însă, despre următorul volum scris de Stephenie Meyer știm că urmează să fie „povestit” din perspectiva lui Edward Cullen, vampirul interpretat de către Pattinson. „Atunci când mă gândeam la modul în care această carte va fi editată, am început să mă întred cum ar fi stat lucrurile dacă în primul capitol al primului volum, situația ar fi fost relatată prin ochii lui Edward. Astfel, de această dată cititorii vor regăsi mult mai mult din opinia lui în primul capitol, comparativ cu Bella”, a scris autoarea pe site-ul său oficial.

„Midnight sun”, publicată 10 ani mai târziu

FOTO: StephenieMeyer.com

Volumul cu numprul cinci din mult iubita serie „Amurg” a ținut în suspans cititorii pentru mai bine de 10 ani. Deși autoarea Meyer a anunțat încă din 2008 că lucrează la o nouă carte din aceeași serie și că ar urma să publice o variantă scrisă din perspectiva lui Edward, se pare că vestea oficială a lansării a venit de abia anul acesta.

Motivul ar fi fost, la acea vreme, faptul că o parte din manuscris a ajuns pe internet, fără acordul acestei. Drept pentru care, atunci, scriitoarea a decis să oprească activitatea pe care o realiza pentru volumul cu numărul cinci din Twilight și mai ales pentru abordarea din perspectiva lui Edward. Odată ce fragmentul din manuscris a ajuns pe internet, Meyer a decis să publice pe site-ul personal o parte din viitorul roman, parte pe care fanii o pot citi și astăzi.

Ulterior, autoarea Stephenie Meyer a anunțat că și-a reluat activitatea la cartea „Midnight sun”, înainte ca „mama” celebrei serii „Cincizeci de umbre ale lui Gray” să anunțe că urmează să scrie o carte din perspectiva lui Christian.

Saga „Twilight în cinematografe”

Primul film din seria „Amurg” a debutat în cinematografe la începutul lunii ianurie, în 2009, sub regia lui Catherine Hardwicke și a ajuns la un box office de 393, 6 milioane de dolari.

În luna noiembrie a aceluiași an, în cinematografe ajungea cel de-al doile film al seriei, „Lună nouă”, regizat de către Chris Weitz. În 2010 apare „Eclipsa”, urmată de „Zori de zi” 1 & 2 care au fost lansate în 2011, respectiv 2012.

Citeşte mai multe despre:   robert pattison  -   Kristen stewart