Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Un nou RĂZBOI! Serghei Mizil, ATAC DIRECT către Mădălin Voicu! ''Era ud la fund, râdea lumea de el, nu avea ce să mănânce'' (FOTO)

Un nou RĂZBOI! Serghei Mizil, ATAC DIRECT către Mădălin Voicu! ''Era ud la fund, râdea lumea de el, nu avea ce să mănânce'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Ian 2019, 09:43

Serghei Mizil l-a desfiinţat în fața tuturor pe fostul lui prieten, Jean Maurer, după ce acesta l-a criticat dur pe internet.

„N-am înţeles de ce acest bătrân expirat mă face în toate felurile ştiind că eu cu asta mă hrănesc şi că îl desfiinţez din trei cuvinte. Zice că îmi plăceau curvele şi interlopii...Da, ba, pentru că eu niciodată nu m-am dat savant, doctor docent sau eminenţă cenuşie, cum ai făcut tu...Ce fizician e ăsta? Ce mare teoremă a elaborat, ce a inventat? Vă spun eu, a inventat pârţul cu stropi, că purta mereu nişte pantaloni albi de in şi era ud la fund, râdea lumea de el. I-am zis la un moment dat să-şi pună scutece sau tampoane. Şi încă ceva, vreau să-l întreb dacă tot îi e ruşine că am fost prieteni şi sunt ultimul analfabet şi cocalar, de ce lua bani de la mine când nu avea ce să mănânce şi mai stătea cu cinci persoane în casă, el, fizicianul de renume internaţional?", a declarat Mizil, titrează Wowbiz.

Mizil nu s-a oprit aici cu declarațiile și a avut câte ceva de spus și despre Mădălin Voicu, alt prieten bun cu care s-a certat în urmă cu câţiva ani 

„Ce face, măi, "Paganini" acum? El, politician şi violonist celebru care s-a certat cu mine şi cu alţii din cauza unei femei...Şi ce-a făcut aia, marea pictoriţă? L-a dat afară din casă şi a schimbat yalele. L-a părăsit şi maestrul doarme acum pe canapea, acasă la mama lui, în bibliotecă. Vai de el. Uite pentru ce le-a dat ăsta cu şutul prieteniilor lui de-o viaţă...", a mai spus Serghei.

Citeşte mai multe despre:   serghei mizil  -   madalin voicu