Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Viceprimarul Capitalei, criză de nervi fără precedent: A înjurat-o de mamă pe o consilieră USR! ‘AȘA am făcut’ E SCANDALUL momentului

Viceprimarul Capitalei, criză de nervi fără precedent: A înjurat-o de mamă pe o consilieră USR! ‘AȘA am făcut’ E SCANDALUL momentului

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 18:55

Senatorul USR Mihai Goţiu lansează acuzații grave la adresa viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, despre care povestește că a înjurat-o într-o şedinţă pe consilierul general Ana Maria Ciceală.

Scandalul ar fi izbucnit după ce consilierul Ciceală ar fi pus mai multe întrebări despre situaţia de la Maternitatea Giuleşti, iar înjurătura ar fi fost consemnată în procesul verbal.

„Colegii mei din USR Bucureşti mi-au relatat, aseară, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte în prim-plan. Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate şi protecţie socială a municipiului Bucureşti, unde a invitat-o şi pe Gabriela Firea. Şedinţa a vizat drama de la Maternitatea Giuleşti (spital aflat în subordinea Primăriei Bucureşti), unde aproape 40 de nou-născuţi au fost infectaţi cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (după ce veţi citi continuarea veţi înţelege, sper, de ce nu-i scriu şi numele).

Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebeluşilor, că nici nu-şi asumă re-deschiderea Maternităţii, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure «de mamă» pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru «a intra în eternitate», delegatul lui Firea a consemnat înjurătura şi în procesul-verbal al şedinţei Comisiei! ŞI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteţi vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile)”, a postat Mihai Goţiu pe pagina de Facebook.

Întrebat de jurnaliștii de la adespre acuzaţiile USR privind jignire lui Ciceală şi consemnarea acesteia în procesul-verbal, Bădulescu a răspuns sec: „Aşa am făcut!“.

Citeşte mai multe despre:   usr  -   mihai gotiu  -   aurelian badulescu