Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Cearta ANULUI în showbiz! MIRCEA BADEA dă de pământ cu SMILEY după ce s-a spus că are DATORII LA STAT: ‘S-a deschis sezonul la belit CÂNTĂCIOȘI’ Răspunsul cântărețului (FOTO)

Cearta ANULUI în showbiz! MIRCEA BADEA dă de pământ cu SMILEY după ce s-a spus că are DATORII LA STAT: ‘S-a deschis sezonul la belit CÂNTĂCIOȘI’ Răspunsul cântărețului (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Ian 2019, 10:28

Mircea Badea a avut o reacție acidă pe Facebook după ce în spațiul public au apărut speculații că celebrul cântăreț Smiley (Andrei Tiberiu Maria) ar avea datorii uriașe la stat.

Potrivit unui document distribuit pe rețelele de socializare artistul ar avea de plătit peste 160.000 de lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor. Informațiile apar într-o adresă trimisă către vicepreședintele ANAF Șerban Andrei Nistor de către „șef administrație adjunct” Inspecție Fiscală Argeș, în data de 8 ianuarie 2019 și au legătură cu operațiunea Fiscului de inventariere a lăutarilor și a fotografilor de la nunțile desfășurate în perioada 2013-2017.

După informațiile apărute în presă, Mircea Badea a avut un comentariu răutăcios despre situația lui Smiley! 

”Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioși, sunt fan!”, a scris Mircea Badea.

 

În urma speculațiilor lansate în spațiul public, Smiley a negat informațiile și a oferit o replică pe pagina personală de Facebook. 

"Au aparut in online niste informatii cum ca as avea datorii la stat. Din pacate nimeni nu a verificat si cu mine, sau cu cineva din echipa mea, daca informatiile sunt adevarate. Nu am nicio datorie la stat, iar acest lucru se poate verifica usor", a scris artistul pe Facebook.

El a atașat comentariului explicațiile avocatului său în legătură cu acest caz:

"Pentru corecta informare a publicului in urma aparitiei in mass media a unui document intern din 08.01.2019, apartinand ANAF, din care reiese ca Dl. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut publicului cu numele de ,,Smiley’’ ar datora statului roman, suma de 168.000 de lei, dorim sa facem urmatoarele precizari :
Situatia la care se refera documentul intern al ANAF, a avut loc in primavara anului 2015, cand in urma unei verificari facuta de ANAF, s-a constatat ca Andrei Tiberiu Maria ar fi trebuit sa colecteze TVA cu un an mai devreme decat a facut-o. Acest incident s-a datorat unor neclaritati in legislatia fiscala de la acea vreme si a opiniilor diferite pe acest subiect, dar in niciun caz din dorinta de a se sustrage de la plata taxelor, situatia fiind solutionata tot in anul 2015.
La aceasta data, 11.01.2019, Dl. Andrei Tiberiu Maria NU datoreaza statului roman sume de bani, el avand achitate toate obligatiile fiscale catre bugetul de stat. Mentionam ca pana in prezent ANAF nu i-a comunicat niciun document Dlui. Andrei Tiberiu Maria, din care sa rezulte ca ar datora sume de bani bugetului de stat.
Pentru corecta informare a publicului Dumneavostra, apreciem ca s-ar impune publicarea acestui punct de vedere, care ar clarifica faptul ca situatia prezentata in documentul citat nu este de actualitate, fiind un incident intamplat si solutionat in anul 2015".

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   mircea badea  -   smiley  -   anaf