Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate SCANDAL MONSTRU la „Chefi la cuțite”! CINE MERITA locul 1? Concurenta lui Scărlătescu A SPUS TOT. Silviu Nedelea, ATAC DUR: ''Chef Cătălin, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală'' (FOTO)

SCANDAL MONSTRU la „Chefi la cuțite”! CINE MERITA locul 1? Concurenta lui Scărlătescu A SPUS TOT. Silviu Nedelea, ATAC DUR: ''Chef Cătălin, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 23 Ian 2019, 10:34

Mihai Munteanu, alias „Munti”, este marele câștigător al sezonului șase „Chefi la cuțite”, iar Chef Sorin Bontea bifează încă o victorie. 

O victorie foarte contestată, însă! 

Maria, finalista din Echipa Galbenă a lui Scărlătescu, spune că Munti nu ar fi câștigat fără ajutorul colegului său Silviu, care până atunci era considerat favoritul la titlu, mai ales datorită experienței net superioare față de alți concurenți.

„Bravo Silviu, ai câștigat”, a spus Maria a finalul concursului.

Supărat, Silviu Nedelea s-a dezlănţuit după marea finală, printr-un mesaj dur și lung.

"Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă! 

Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă! 

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul pânp la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!", a scris Silviu Nedelea pe internet.

Citeşte mai multe despre:   chefi la cutite  -   silviu nedelea  -   florin dumitrescu  -   catalin scarlatescu  -   sorin bontea  -   munti  -   mihai munteanu