Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Măsuri de ultimă oră anunțate de autorități! Gripa face RAVAGII și în România. Școlile se închid rând pe rând

Măsuri de ultimă oră anunțate de autorități! Gripa face RAVAGII și în România. Școlile se închid rând pe rând

Un articol de: Adela Iacob - 29 Ian 2020, 09:21

Potrivit inspectoratelor şcolare, miercuri, 29 ianuarie peste 25 de unităţi de învățământ din ţară sunt închise parţial din cauza gripei, fiind afectaţi peste o mie de elevi.

TRAGEDIA MOMENTULUI: ADIO, CARMEN HARRA! 'LUMEA NU VA MAI FI LA FEL FĂRĂ TINE'! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ... (GALERIE FOTO)

În Bucureşti sunt 20 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Brăila este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Sibiu sunt 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Călărași este o unitate de învăţământ închisă parţial, iar în judeţul Giurgiu este o unitate de învăţământ închisă parţial.

 

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR ARUNCĂ BOMBA: "DE MÂINE NE MUTĂM ÎMPREUNĂ"! MIRCEA BADEA E ÎN STARE DE ȘOC

 

”1.025 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transmis Ministerul Educaţiei.

 

DOAMNE, CE TRAGEDIE! RUGĂCIUNI PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST DESFIGURATĂ! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că în această perioadă, zilnic, inspectoratele şcolare vor anunţa situaţia îmbolnăvirilor de gripă şi a şcolilor închise din această cauză