Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate S-a terminat! Cine SUNT MARII CÂȘTIGĂTORI de la EXATLON! Vezi AICI (FOTO)

S-a terminat! Cine SUNT MARII CÂȘTIGĂTORI de la EXATLON! Vezi AICI (FOTO)

Un articol de: Redacția Știrescu - 10 Iun 2019, 00:03

S-a aflat câștigătorul de la Exatlon! Sezonul al treilea al show-ului a fost câștigat de Andreea Arsine și de Ion Surdu. Cei doi vor lua fiecare câte 50.000 de euro!

Aceasta a pus mâna pe marele premiu, după 3-0 la general. Aceasta a condus chiar după primele două probe, pentru ca într-un final să își adjudece premiul. 

Sezonul trei de la Exatlon a venit cu o surpriză de proporţii de la producătorii show-ului de la Kanal D: dacă până acum exista un singur câştigător, odată cu noua stagiune s-a decis ca premiul de 50.000 de euro să se împartă în două şi să existe două competiţii, una pentru fete şi alta pentru băieţi.

Dacă la fete Andreea Arsine şi Nicoleta Luncă s-au duelat pentru marele premiu, la băieţi s-au calificat în ultimul act Ion Surdu, de la Faimoşi şi Gabriel Nedelcu de la Războinici.

Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, din nou, de ce este așa de frumos ! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă, și sa înfrunte arșita dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intra pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!” , a explicat Cosmin Cernat, pentru Libertatea.