Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate România A RATAT CALIFICAREA în FINALA Eurovision! VEZI AICI cum a cântat Ester Peony (VIDEO)

România A RATAT CALIFICAREA în FINALA Eurovision! VEZI AICI cum a cântat Ester Peony (VIDEO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 17 Mai 2019, 09:45

Reprezentanta României a ratat calificarea în finala Eurovision 2019! 

România a intrat a șasea în concurs, reprezentată de Ester Peony, care a interpretat melodia "On a Sunday", cu care a câștigat selecția națională, dar se pare că nu a reușit să convingă pe mai departe.

 

RONA HARTNER A LUPTAT PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ! TRAGEDIA A AVUT LOC CHIAR AZI! TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI

Acum, în marea finală Eurovision sunt următoarele țări: Australia, Belarus, Cipru, Cehia, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, San Marino, Serbia, Slovenia, Islanda, Spania și Marea Britanie.

Încă de la început, în România a izbucnit un scandal legat de Ester Peony.

În cadrul selecției naționale, Alin Dincă, liderul formaţiei Trooper, a acuzat că întrecerea a fost fraudată!

Concursul național a fost câştigat de Ester Peony, cu piesa "On a Sunday", care a strâns 65 de puncte, fiind urmată de Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) şi Laura Bretan cu „Dear Father” (48 de puncte).  

„Pentru că TVR a preferat să tacă, eu am să vorbesc. Televotingul din finala Eurovision a fost o mizerie. TVR a lucrat cu Simplus Invest SRL. Aceştia din urmă au gestionat sms-urile şi au încasat banii”,  a postat Dincă pe internet.

MUZICA POPULARĂ E ÎN DOLIU! ÎNDRĂGITUL INTERPRET IUBIT DE TOȚI ROMÂNII A MURIT: DIN PĂCATE, A FĂCUT INFARCT...

„Regulamentul spunea că poţi vota o singură dată pentru un artist. Oamenii au votat. Însă în foarte multe cazuri, Simplus Invest nu a trimis sms-urile de confirmare. (Unii nu le-au primit nici până în ziua de azi.) Aşa că au mai dat încă un sms, şi încă unul, şi încă 10. Unii au primit mesaj cum că au votat de prea multe ori. Însă TOATE mesajele au fost taxate! Dacă unii au dat în disperare 20 de mesaje... au de plătit 20 de mesaje. Asta cu toate că regulamentul spunea că nu poţi vota de 2 ori de pe un număr de telefon. Prin urmare nu au cum să taxeze un sms care nu este luat în calcul. Consider că Simplus Invest au furat bani, iar prin tăcerea afişată de atâtea zile TVR le este complice. Din respect pentru toţi cei care au votat nu pot să stau şi să tac. Vreau să-mi cer eu scuze pentru mizeria asta făcută de Simplus Invest. Sfatul meu este să apelaţi la protecţia consumatorului fără ezitare”, a mai dezvăluit Alin Dincă.

A MURIT! DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII A ÎNSTRISTAT TOATĂ ȚARA!

De asemenea, multe persoane consideră că Laura Bretan nu a învins pentru că doi reprezentanți ai comunității gay din Marea Britanie, aflaţi în juriu, nu au votat-o, sancţionând astfel o declaraţie a tinerei artiste, în care se pronunța în favoarea familiei tradiţionale. 


 

Citeşte mai multe despre:   eurovision  -   ester peony