Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate DA, E ADEVĂRAT! REVINE la PRO TV! Anunțul ABIA a fost făcut! (FOTO)

DA, E ADEVĂRAT! REVINE la PRO TV! Anunțul ABIA a fost făcut! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Feb 2019, 12:34

Dragoș Bucur revine la „Visuri la cheie”, sezonul 6, pentru a le oferi altor familii șansa unei locuințe cum nici nu au visat!

După un an în care s-a dedicat familiei, școlii de actorie și proiectelor de film, Dragoș Bucur revine ca prezentator al emisiunii care l-a consacrat. 

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet”, a declarat actorul, citează Libertatea.

În sezonul cinci, actorul Corneliu Ulici a prezentat emisiunea „Visuri la cheie” 

„A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine”, a declarat Corneliu Ulici. 

Citeşte mai multe despre:   dragos bucur  -   pro tv  -   visuri la cheie