Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Restaurantele care livrează mâncare la domiciliu prosperă în această perioadă de criză! Vezi ce alte afaceri se găsesc într-o situație similară

Restaurantele care livrează mâncare la domiciliu prosperă în această perioadă de criză! Vezi ce alte afaceri se găsesc într-o situație similară

Un articol de: Roxana Mirea - 11 Mar 2020, 19:26
sursa foto: pinterest Actualitate

Răspândirea coronavirusului a cauzat pierderi însemnate pentru agențiile de turism și companiile aviatice. Totuși, câștigătoare au ieșit restaurantele care livrează mâncare la domiciliu și platformele online de acest gen.

Oamenii se tem să mai iasă din casă din de teamă să nu se infecteze cu noul virus, așa că preferă să-și comande mâncare acasă pentru a se feri cât mai mult posibil de locurile aglomerate. Prin urmare, există afaceri, cum ar fi restaurantele care livrează mâncare, care au beneficiat din punct de federe finaciar în toată această perioadă de criză, potrivit The Guardian.

De exemplu, în Marea Britanie, au crescut cu 8,7%, în ultimele zile, comenzile online pentru mâncare. Însă, nu doar restaurantele se găsesc în această situație. Platformele digitale, cum ar fi Netlix, au înregistrat o creștere de 12,4% la abonamente.

În plus, vânzările online au crescut cu 4,6%, în vreme ce în magazine s-a înregistrat o scădere a vânzărilor de 1,8%


 


 

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie