Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Profeții apocaliptice! ARSENIE BOCA a avut dreptate: Plâng icoanele în Biserici: FLĂCĂRI și VĂRSARE DE SÂNGE

Profeții apocaliptice! ARSENIE BOCA a avut dreptate: Plâng icoanele în Biserici: FLĂCĂRI și VĂRSARE DE SÂNGE

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Ian 2019, 17:38

Mai multe profeții cutremurătoare făcute de părintele Arsenie Boca în timpul predicilor sale s-au adecerit.

Potrivit unui ucenic, părintele a declarat că România va scăpa de comunism prin vărsare de sânge.

„Odată, la Drăgănescu, am stat de vorba cu Părintele Arsenie în biserica și când să ies către poartă, cam pe lângă fântână, Părintele s-a oprit în față mea și mi-a zis: „Mai, hai să-ți spun ție ceva, că știu că tu nu mă spui la nimeni”. Și continuă: „Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – că și când dai cămășă de pe ține și iei altă cămășă – numai România va face trecerea prin vărsare de sânge și vor muri mulți”. L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri și eu. Atunci, sfinția să s-a așezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, că și când s-ar fi rugat (nu cum fac preoții, cu mâinile în sus). A stat așa, cu față către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluție, dar că „asta” va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care asta?”. „Asta, mă, care ziceți voi că nu vi-l mai schimbă Dumnezeu”. Am întrebat încet: „Ceaușescu, Părinte?”. Dansul mi-a zis: „Da, mă, asta. Și voi muri și eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui”, ar fi fost dialogul cu părintele, potrivit evz.ro.

Înainte de revoluția din 1989 Arsenie Boca a spus adesea ucenicilor  că miroase a praf de puscă. De asemenea, el a avertizat asupra unui eventual cutremur mare care va face multe victime.

Citeşte mai multe despre:   arsenie boca