Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Producătorii de la KANAL D nu mai suportă! Ilinca Vandici a făcut anunțul aseară: SE SCHIMBĂ TOT la BRAVO, AI STIL

Producătorii de la KANAL D nu mai suportă! Ilinca Vandici a făcut anunțul aseară: SE SCHIMBĂ TOT la BRAVO, AI STIL

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 13:51

Ilinca Vandici scoate milităria din pod. Recentele încălcări ale regulamentului din partea unor concurente de la Bravo, ai stil i-a determinat pe producători să ia o decizie radicală. 


Nicio abatere nu va mai fi de astăzi nesancționată: „Venim după o gală ce a avut un final mai mult decât controversat. Să le fac anunțul: hai să intre cele opt concurente! Am avut două eliminări în gală? Unde e Irina? O oră a întârziat Irina. 


Alexandra, tu ești bine astăzi? Eu știu că ai mei colegi te-au îngrijit și ți-au pus lavaliera. De ce ți-ai dat jos lavaliera? Cred că e momentul propice să fac un anunț care vă vizează pe toate în egală măsură.


 Ce s-a întâmplat în platou, zilele trecute, și mă refer la plecările repetate ale Valeriei, având în vedere ce s-a întâmplat astăzi, ele nu vor mai rămâne nepedepsite. Astfel, oricare dintre voi va mai avea parte de astfel de ieșiri, abateri, vor trebui să-și asume consecințele”, a spus Ilinca Vandici aseară.
 

Citeşte mai multe despre:   ilinca vandici