Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ATENȚIE, ȘOFERI! SE SURPĂ autostrada Lugoj - Deva! ''Se poate prăbuşi oricând''

ATENȚIE, ȘOFERI! SE SURPĂ autostrada Lugoj - Deva! ''Se poate prăbuşi oricând''

Un articol de: Andrei Ștefan - 11 Sep 2019, 18:00

Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva are probleme considerabile de rezistență și nu se va deschide în luna septembrie, contrar spuselor ministrului Răzvan Cuc.

O fisură apărută pe acest lot, în zona Holdea, va face imposibilă deschiderea tronsonului rutier în această lună, informează reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

DUPĂ MOARTEA IONELEI PRODAN, O NOUĂ DRAMĂ LOVEȘTE MUZICA POPULARĂ: DA, DIN PĂCATE E VORBA DE ÎNDRĂGITA ELENA MERIȘOREANU...

Fisura, apărută la la kilometrul 57+100, afectează banda 1 şi banda de urgenţă, pe o porţiune de aproximativ 15 metri. 

„E o crăpătură care porneşte din asfalt, pe terasament şi se duce până jos, în drumul tehnologic. Se poate întâmpla ce s-a întâmplat în 2017, cu prăbuşirea unei bucăţi de terasament. Adică se poate separa, practic, o bucată de autostradă, cu terasament cu tot. Acum nu a căzut atât de repede ca atunci, pentru că are bitum pe ea şi mai are nişte betoane, nişte şanţuri de beton, care încă o ţin. Când vor fi trepidaţii sau va începe să plouă, sau chiar din propria greutate, poate cădea”, a declarat Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt CNAIR, pentru adevarul.ro.

A MURIT: GABRIELA CRISTEA, ÎN DOLIU! NIMENI DIN SHOWBIZ NU ȘI-A MAI PUTUT STĂPÂNI LACRIMILE...

Pe 28 august, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi conducerea CNAIR au anunţat rezilierea contractului Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, acuzând constructorii că au efectuat lucrări de slabă calitate, constatând 60 de neconformităţi la finalul expertizei.

Citeşte mai multe despre:   autostrada lugoj deva  -   razvan cuc