Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Prințul Harry, victimă a doi farsori ruși! Aceștia s-au dat drept Greta Thunberg și l-au „obligat” pe ducele de Sussex să facă dezvăluiri inedite (FOTO)

Prințul Harry, victimă a doi farsori ruși! Aceștia s-au dat drept Greta Thunberg și l-au „obligat” pe ducele de Sussex să facă dezvăluiri inedite (FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 11 Mar 2020, 21:00

Prințul Harry a fost victima unei farse la telefon. Acesta a fost păcălit de cei doi ruși care sunt cunoscuți pentru fapte de acest gen. Pradă le-au mai căzut și alte personalități celebre, printre care cântăreţul Elton John şi politicianul Bernie Sanders.

Alexei Stolyarov şi Vladimir Kuznetsov sunt cunoscuţi pe YouTube pentru farsele lor. Cei doi s-au dat drept Greta Thunberg şi tatăl acesteia și l-au sunat pe ducele de Sussex, conform Daily Mail. Nu o dată s-a întâmplat acest lucru, ci de două ori: o conversaţie a avut loc în noaptea de Anul Nou şi a doua pe 22 ianuarie.

Prințul Harry a făcut multe dezvăluiri, crezând că vorbește cu cei doi menționați mai sus, depre retragerea lui și a lui Meghan Markle din familia regală. A vorbit deschis și a spus că viața lui este mult mai bună acum.

„Vă asigur că să te căsătoreşti cu un prinţ sau cu o prinţesă nu este deloc aşa cum crede lumea. Asta presupune o mulţime de lucruri la care nici nu te gândeşti (...)“, a dezvăluit Harry la telefon.
„Nu a fost cea mai uşoară decizie, dar a fost cea mai bună pentru familia noastră, cea mai bună decizie pentru a-mi proteja fiul. Cred că foarte mulţi oameni din lumea aceasta se pot identifica cu noi şi cu dorinţa de a ne pune familia pe primul plan. Cred că este mult mai bună acum. Uiţi că am fost în armată timp de 10 ani aşa că eu sunt mult mai normal decât vrea familia mea să creadă. Cu siguranţă putem spune şi face multe lucruri acum, din noua poziţie, lucruri care nu ne erau permise anterior. Vom putea face lucruri semnificative fără să fim constant criticaţi“, a mai spus acesta.

De asemenea, prințul Harry a vorbit și despre Donald Trump, pe care l-a criticat aspru, convins că vorbește cu Greta Thunberg.

Cred că simplul fapt că Donald Trump încurajează atât de mult industria cărbunelui în America dovedeşte că are mâinile pătate de sânge. (...) Din păcate, lumea este condusă de oameni realmente bolnavi, deci îi rămâne tinerei generaţii şi celor ca tine să facă diferenţa. Cred că oamenii trebuie să se trezească şi singura modalitate de a-i face pe oameni să se trezească, pentru că este o problemă de conştientizare, este să acţionăm ferm, uneori şocant. Cred că elementul de şoc îi va trezi pe oameni (...)“, a spus soțul lui Meghan Markle, la telefon.

Donald Trump va vrea să se întâlnească cu tine, dar nu va dori să aibă o discuţie reală despre schimbările climatice, pentru că îl vei domina pe acest subiect“, a adăugat prinţul, adresându-i-se „Gretei”.

De asemenea, Harry a vorbit și despre prinţul Andrew, despre care a mărturisit că, indiferent dacă este vinovat sau nu de abuz și molestare sexuală, el și Meghan sunt complet separați de acesta, dar și de majoritatea familiei regale.

Am foarte puţine de spus în privinţa lui. Indiferent de ce a făcut sau nu, eu şi soţia mea suntem complet separaţi de el. Aşa cum suntem de majoritatea familiei regale“.

Într-o altă ordine de idei, „Greta” i-a mărturisit prințului Harry că face parte din familia regală suedeză extinsă.

Da, este adevărat. Dacă mă vor ajuta să lupt împotriva schimbărilor climatice, cred că ar fi benefic să aranjăm o căsătorie, nu crezi? Cred că acest lucru va ajuta scopului meu“, a spus presupusa „Greta“ și i-a probus prințului să-i aranjeze o căsătorie cu prinţul George sau cu James Windsor.

Sunt sigur că te pot ajuta”, i-a răspuns Harry, râzând.

Citeşte mai multe despre:   Printul Harry  -   Meghan Markle