Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate PRIMA IMAGINE cu Tibi Ușeriu după ce era să moară la Cercul Polar. Mesajul este CUTREMURĂTOR (FOTO)

PRIMA IMAGINE cu Tibi Ușeriu după ce era să moară la Cercul Polar. Mesajul este CUTREMURĂTOR (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 11:12

Tibi Ușeriu a renunțat la maratonul de la Cercul Polar și i-a îngrijorat pe toți. Starea lui de sănătate este îmbunătățită. 
Ultramaratonistul a postat o imagine de pe patul de spital și a adresat un mesaj tuturor celor care i-au urmărit traiectoria sportivă.
„Așa, deci, a meritat?

Pun pariu că mulți dintre voi vă puneți întrebarea asta. Adică merită să mergi la capătul lumii ca să îngheți în somn, ca fetița cu chibriturile? Bineînțeles că merită! La fel ca fiecare secundă trăită din viața asta.

Iar ratările sunt, de fiecare dată, un profesor mai eficient decât orice triumf. Ele fac parte din poveste și trebuie să fie asumate ca atare. Cum ar fi seria de ghinioane de la Tor de Géants, pe care nu o să le uit cât oi trăi.

Acum sunt în spital, conectat la aparate și monitoare. Am o pijama ridicolă, cu picățele. Timp de 5 zile, cam 6 ore pe zi, o să fac un fel de dializă menită să-mi dilate vasele sanguine. Apoi mi se va decide soarta. Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul", este o parte din mesajul lui Tibi Uşeriu.

 

Citeşte mai multe despre:   tibi useriu