Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Povestea Slujitoarei: Totul despre lansarea sezonului 4, noua distribuție și schimbările care vor duce la răsturnarea societății totalitare

Povestea Slujitoarei: Totul despre lansarea sezonului 4, noua distribuție și schimbările care vor duce la răsturnarea societății totalitare

Un articol de: Adela Iacob - 25 Apr 2020, 15:20

Serialul “Povestea Slujitoarei”, care își desfășoară acțiunea într-o societate americană distopică, transformată de un regim totalitar teocratic, s-ar putea întoarce în toamna acestui an cu cel de-al patrulea sezon.

Fanii au rămas cu sufeltul la gură, după la sfârșitul sezonului trecut, protagonista June a fost împușcată de un soldat și a rămas să zacă într-o pădure.

 

Ce se întâmplă cu sezonul 4?

 

Filmările pentru al patrulea sezon au început în luna martie, însă au fost oprite la scurt timp din cauza pandemiei. Pe data de 16 martie 2020, Elizabeth Moss, care joacă rolul eroinei a dezcvăluit pe Instagram că, din motive de siguranță, prodiucția a fost întreruptă.

Chiar și cu câteva luni de întârziere, se zvonește că următorul lot de episoade va apărea pe HBO la toamnă și va avea 10 episoade, chiar dacă formatul seriilor anterioare era de 13 episoade.

 

 

 

Ce actori revin în noua distribuție?

 

 

Distribuția rămâne aproape neschimbată în noul sezon, cu principalele personaje principale în rolurile Elizabeth Moss ca June, Yvonne Strahovski în pielea Serenei Waterford, Joseph Fiennes în rolul Comndantului Waterford, Ann Dowd ca Mătușa Lydia, O.T. Fagbenle în rolul lui Luke, Alexis Bledel ca Emily.

Chiar inainte de a confirma oficial sezonul patru, directorul executiv, Randa Ffreer, a declarat că serialul are toate șansele să producă încă multe sezoane.

"Procesul creativ va determina, este un al patrulea sezon, este cinci sezoane? Și cred că acesta este unul dintre beneficiile creatorilor din lumea streaming", a declarat el varietății. Spectacolele pot lua o progresie firească, pot trăi atâta timp cât ar trebui să trăiască sau să se poată sfârși.. Sper, pe măsură ce succesul va fi înregistrat, că vor exista 10 de sezoane ale poveștii de manual Evoluția lucrurilor va determina dacă, după sezonul 4 va fi și un al cincilea. Cred că acesta este unul dintre beneficiile streamingului online. Show-ul poate progresa natural, poate trăi atâta timp cât se cere sau se poate termina...Sper să avem succes și să ajungem la al zecelea sezon", a declarat Ffreer. 

 

Cum se schimbă societatea după lovitura revoluționarelor?

 

Noua serie ar putea aduce și o surpriză de proporții odată cu transformarea Mătușii Lydia dintr-o conducătoare a societății, într-o revoluționară care duce la răsturnarea regismului de represiune. Indiciul a fost dat în noua carte a autorei Margaret Atwood, din a cărei operă este inspirat filmul.

Mătușa Lydia este un personaj autoritar, dar care are momente de slăbiciune, în care regretă rolul dur pe care trebuie să îl joace în fața supuselor sale.

 

 

Cu siguranță, Gileadul începe să se zdruncine, după ce a pierdut mai bine de 100 de copii și 2 dintre cei mai importanți conducători: Comandantul Fred Waterford și Comandantul George Winslow.

 

 

Serialul care prezintă povestea unei femei forțată să devină concubină și mamă surogat  pentru conducătorii din Gilead, în timp ce luptă să-și găsească fiica care i-a fost luată cu forța, a câștigat două Globuri de Aur pentru  cea mai buna actrita dintr-un serial TV și pentru cel mai bun serial Tv și a fost nominalizat de încă trei ori în cadrul celebrei gale.

 

Citeşte mai multe despre:   povestea slujitoarei