Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate POVESTEA NEȘTIUTĂ a lui Digudai, SURPRIZA de la PREMIILE GOPO! ''Gata, Horațiu Mălăele, să vină și alții!'' (GALERIE FOTO)

POVESTEA NEȘTIUTĂ a lui Digudai, SURPRIZA de la PREMIILE GOPO! ''Gata, Horațiu Mălăele, să vină și alții!'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 20 Mar 2019, 20:38

Aseară, la Premiile GOPO, un bodyguard din Ploiești a concurat la aceeaşi categorie cu Horațiu Mălăele și Bogdan Dumitrache! 

Propus pentru „Cel mai bun actor în rol principal”, pentru rolul său din filmul „Soldații. O poveste din Ferentari”, Vasile Pavel (39 de ani), zis și Digudai, a avut parte de șansa vieții lui!

Filmul în care Digudai a jucat rolul principal a câștigat premiul de debut! 

Deși inițial nu se arăta încrezător în șansele sale, soarta i-a surâs!

„Câștig eu în fața lui Horațiu Mălăele?! Ăla e actor de 70 de ani. N-am eu nici școală, nici vacanță cât are ăla. Cum să iau eu premiu înaintea la ăștia, mânca-ți-aș gura ta? Dacă erau alții mai necunoscuți, aveam speranțe, dar așa nici 1% nu sper”, a spus Digudai reporterilor de la Libertatea.

„Am înțeles că filmul a rulat la New York și că l-au luat și nemții. Îmi pare rău că nu l-a luat și Ploieștiul. Îmi era frică să n-ajung prin ceva pușcării, Gherla, Poarta Albă. Acum, numai cu Monica Belluci, cu Schwarzeneger, nu mă gândeam eu…”, a mai mărturisit bărbatul.

Pregătit de gală, Digudai a pășit pe treptele Teatrului Național din Capitală!

„Am dat 11 milioane de lei pe costum, m-a nenorocit. L-am luat pe cel mai ieftin, era și la 40, 50 de milioane costumul.”

Organizatorii premiilor Gopo le-au oferit nominalizaților posibilitatea de a închiria gratis ţinute pentru gală, însă Digudai nu a înțeles bine mesajul în care se explica asta și i-a fost rușine să sune să se lămurească. 

Filmul „Soldații. Poveste din Ferentari” a luat premiul pentru cel mai bun debut!

„Gata, Horațiu Mălăele, să vină și alții!”, a glumit proaspătul actor, crescut în cartierul de romi Radu de la Afumați, care acum a stat în sală alături de oameni de elită din cinematografia românească.

„Eu aș putea să pariez că i-ai făcut mândri pe toți”, a spus Digudai la finalul serii, mândru de realizarea sa.


 

Citeşte mai multe despre:   premiile gopo  -   horatiu malaiele  -   premiile gopo