Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Pokemon Go va primi update-urile necesare pentru a fi jucat de acasă. Prietenii vor putea interacționa de la distanță

Pokemon Go va primi update-urile necesare pentru a fi jucat de acasă. Prietenii vor putea interacționa de la distanță

Un articol de: Adela Iacob - 31 Mar 2020, 10:30

Pokemon Go, jocul care încurajează socializarea, mersul pe jos și intercțiunea cu prietenii se adaptează noilor realități

Pentru că multe dintre aceste activități nu mai fac parte din viața de zi cu zi a majorității jucătorilor din cauza pandemiei și a ordinelor de izolare la domiciliiu.  Pentru a păstra jucătorii activi și implicați, compania a anunțat că jocul va primi mai multe actualizări care să îmbunătățească experiența la domiciliu, inclusiv o urmărire de la distanță. 

Pentru că distanțarea socială face aproape imposibilă urmărirea pokemonilor, Niantic intenționează, de asemenea, să adauge o nouă trăsătură care vă permite să  luptați cu prietenii fără a ieși din casă — atâta timp cât jucătorii încă mai au mingiile Poké. Chiar dacă au anunțat că această trăsătură va fi disponibilă în curând, nu se știu prea multe detalii despre modul în care va funcționa.

"Îmbunătățim experiența social-virtuală în joc pentru a permite jucătorilor să rămână în contact atunci când nu se pot întâlni în viața reală. În curând veți putea să faceți echipă cu prietenii și să vă duelați de acasă", au scris administratorii jocului pe blog. 

Anunțul vine după ce în urmă cu câteva săptămâni, compania a anulat evenimentele programate să se desfăsoare în aer liber.