Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Vești mari pentru fanii "Pirații din Caraibe". Cea de-a șasea parte a filmului ar putea ajunge în cinematografe în 2021

Vești mari pentru fanii "Pirații din Caraibe". Cea de-a șasea parte a filmului ar putea ajunge în cinematografe în 2021

Un articol de: Adela Iacob - 20 Apr 2020, 13:42

Vești bune pentru fanii filmului “Pirații din Caraibe”: cea de-a șasea partea ar putea ajunge pe marile ecrane anul viitor.

Pentru continuarea seriei au început deja negocierile, a declarat actorul Lee Arenberg, ceea ce ar putea să îi aducă, din nou, pe marele ecrane pe Johnny Depp, Orlando Bloom and Keira Knightley.

Starul în vârstă de 57 de ani, care l-a interpretat pe Piratul Pintel și care nu a mai apărut în serie din 2007, odată cu “La capătul lumii” a dat vestea cea mare.

"Se negociază din câte știu", a declarat Arenberg pe canalul de Youtube, Kendall Talks TV.

 

În noul scenariu este posibil ca povestea să se învârtă în jurul unui coșmar al lui Will, în care Davy Jones se întoarce, ceea ce se dovedește a fi adevărat. De asemenea, ar putea apărea noi personaje pe parcurs și nu este exclus ca Johnny Depp să fie înlocuit de o femeie.

"Răzbunarea lui Salazar" a lăsat loc pentru continuare, inclusiv printr-o scenă în care blestematul Davy Jones jucat de Bill Nighy se întoarce.

Păstrând misterul, Mackenzie Crook, care l-a interpretat pe Ragetti, a dezăluit că se va întoarce dacă va fi chemat.

“Bineînțeles. Dar au făcut de deja două fără noi. Deși mi-ar plăcea, nu e alegerea mea”,a spus Crook.

Joachim Ronning va fi directorul și celei de-a șasea parți a "Piraților din Caraibe", ca și la episoadele anterioare, iar Ted Elliot și Craig Mazin au fost cooptați pentru a scrie noua poveste.

Data de lansare oficială nu a fost încă anunțată, dar potrivit zvonurilor, ar putea fi în cinematografe până la sfârșitul anului 2021.

La începutul lunii martie, se zvonea că Johny Depp ar putea să rămână în rolul care l-a consacrat.

 

Piraţii din Caraibe 1: Blestemul Perlei Negre

 

 

A fost lansat în 2003 și este primul film al seriei. Neobositul Capitan Jack Sparrow (Johnny Depp) isi vede de viața de pirat, în timp ce dușmanul său de moarte, Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) ii fura corabia  numită Perla Neagra si o răpește pe fiica guvernatorului, Elizabeth Swan . În incercarea de găsi pe fată, prietenul ei din copilarie (Will) isi uneste eforturile cu Jack.

 

Piraţii din Caraibe 2: Cufărul Omului Mort

 

 

În partea a doua, Sparrow afla ca are o datorie de sange la stapanul infam adancurilor oceanului si la Capitanul corabiei-fantoma, Olandezul Zburator.

Pentru că nu are prea mult timp la dispoziție si din cauză că răul urmează să pună stăpânireă pe sufletul lui, Will și Elizabeth Swan anulează planurile de nuntă și îi sar în ajutor căpitanului Sparrow.

 

 

Pirații din Caraibe 3:  La capătul lumii

Elizabeth Swann şi Căpitanul Barbossa își unesc forțele pentru a-l elibera pe Jack Sparrow, ţinut prizonier de Davy Jones . Pentru asta, ei pornesc către Singapore în căutarea unei corăbii conduse de Căpitanul Sao Feng.

 

Pirații din Caraibe 4: Pe ape și mai tulburi

 

 Jack Sparrow si Capitanul Barbossa pornesc in cautarea Fantanii Tineretii, însă cu cat se apropie mai mult, descoperă ca nu sunt singurii porniti pe acest drum. În plus, Angelica (Penelope Cruz), dragostea din tinerete a lui Jack Sparrow va aparea din nou in viata capitanului. Acesta nu este convins daca intre ei se reaprinde scanteia dragostei din trecut sau frumoasa doar se foloseste de el pentru a ajunge si ea la fantana.

 

 

Pirații din Caraibe 5: Răzbunarea lui Salazar

 

Împins de un vânt ghinionist, care bate mai puternic ca oricând, Capitanul Jack Sparrow ajunge să fie urmărit de vechiul său dușman Căpitanul Salazar și este hotărât să stârpească orice pirat de pe suprafața oceanelor lumii.  Răzbunarea lui Salazar a strâns aproape 800 de milioane de dolari în 2017.