Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Petre Geambaşu REACȚIONEAZĂ! Ce spune după ce A LOVIT UN COPIL CU MAȘINA? ''Copilul nu are nicio lovitură...''

Petre Geambaşu REACȚIONEAZĂ! Ce spune după ce A LOVIT UN COPIL CU MAȘINA? ''Copilul nu are nicio lovitură...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 07 Oct 2019, 10:35

Zilele trecute, interpretul Călin Geambaşu a postat un mesaj șocant pe Facebook!

CUTREMUR LA PRO TV! ANDREEA ESCA A FĂCUT ANUNŢUL ÎN LACRIMI! SCENE IREALE LA GINECOLOG! (GALERIE FOTO)

Din spusele artistului, tatăl său, Petre Geambașu, ar fi lovit un copil cu mașina!

Acum, Geambașu senior a dat primele declaraţii despre incident:

„O pisicuţă neagră m-a salvat de la un posibil mare necaz. Mă refer la ştirile din ultimele zile privitor la impactul maşinii mele cu un copilaş de cca. 5 ani de pe strada mea. Conduceam cu maşina pe cineva, până la capătul strazii pe care locuiesc. 

Strada are cca. 150 m. Aproape de capătul străzii locuieşte un vecin care are o mulţime de pisici (multe, de ordinul zecilor). Am observat o pisicuţă neagră întinsă chiar în mijlocul străzii. Am claxonat scurt, dar nu s-a deranjat. 

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

Atunci am încetinit pâna la minim, probabil 10 km/h şi am luat-o între roţi, atent fiind să nu ţâşnească de sub maşină şi să nu o acroşez cu roţile din spate, urmărind totodata şi oglinzile retrovizoare. Ea nu a ieşit şi a rămas pe loc. 

Exact în acel moment de după o maşină parcată pe partea stângă a ţâşnit un copilaş ce voia să traverseze la fraţiorul lui care se afla pe celalalt trotuar. Normal, am frânat brusc şi datorită lipsei de viteză, maşina s-a oprit în următorii 2 m. Cu toate astea am atins copilaşul la modul de împingere, ci in niciun caz lovitură. 

De altfel, copilul nu are nicio lovitură, doar câteva zgârieturi pe faţă, de la asfalt. Desigur au urmat „procedurile”, adică 112 cu echipaj de Poliţie, Salvare etc. S-au făcut măsuratori, proba alcool-test care a ieşit negativ. S-a completat un Proces verbal şi dat fiind că nimic nu s-a întamplat, mi-am primit actele si totul s-a încheiat. 

Fără îndoială, daca nu era acea pisicuţă din mijlocul drumului, desfăşurarea lucrurilor ar fi fost alta. Slavă Domnului ! Pisicuţa neagră ne-a adus noroc, mie şi copilaşului”, a scris Petre Geambaşu pe internet.

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

Citeşte mai multe despre:   petre geambasu  -   calin geambasu