Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate PĂRUIALĂ LA NUNTĂ! A SĂRIT LA GÂTUL artistei care le cânta! MOTIVUL e INCREDIBIL! Ce a urmat NU S-A MAI VĂZUT până acum! (GALERIE FOTO)

PĂRUIALĂ LA NUNTĂ! A SĂRIT LA GÂTUL artistei care le cânta! MOTIVUL e INCREDIBIL! Ce a urmat NU S-A MAI VĂZUT până acum! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Mar 2019, 11:01

O sexy-folcloristă a fost agresată la nunta la care cânta chiar de mireasa supărată! Motivul? Mirele i-ar fi făcut ochi dulci artistei!

După ce a îmbrâncit-o pe Daniela Ploia, artista de muzică populară, mireasa i-a luat microfonul și i-a cerut să părăsească sala!

„În urmă cu două săptămâni am fost chemată de cel care era naș la nunta respectivă ca să susțin o cântare. Am fost protagonista unei întâmplări șocante. Mirele se cherchelise și proaspăta lui soție a avut impresia că eu îi fac ochi dulci. Departe de mine acest gând. Eu la câte nunți am fost nu am văzut un mire într-o stare euforică așa de avansată.

La un moment dat, miresica  a venit la mine și mi-a luat microfonul din mână și a țipat să-i las bărbatul în pace, imediat eu mi-am încheiat programul și am plecat. Nu am mai întâlnit așa ceva la nicio nuntă la care am fost până acum. Din câte am văzut eu, numai fericire nu a fost la nunta lor. Eu chiar am fost acolo să îmi fac treaba, m-am dus îmbrăcată în costum popular, nu eram îmbrăcată «civil». Nu am avut intenția să fac vreun gest necugetat sau nelalocul lui. Nu înțeleg de unde și până unde a înțeles mireasa că eu m-am dat la bărbatul ei. A avut o ieșire urâtă ce mi-a lăsat un gust amar”, a declarat Daniela Ploia, citează CanCan.

Citeşte mai multe despre:   Daniela Ploia