Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A apărut trailer-ul serialului în care a jucat Cameron Boyce cu câteva luni înainte să moară. Paradise City va avea priemiera anul acesta (VIDEO)

A apărut trailer-ul serialului în care a jucat Cameron Boyce cu câteva luni înainte să moară. Paradise City va avea priemiera anul acesta (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 03 Mai 2020, 17:50
sursa foto: Instagram Actualitate

Cu toții ni-l mai amintim pe regretatul actor Cameron Boyce care a decedat la frageda vârstă de 20 de ani. Cu câteva luni înainte să moară, Cameron Boyce a jucat în opt episoade de 40 de minute fiecare ale unui serial numit Paradise City.

 

Serialul în care a juat Cameron Boyce cu câteva luni înainte de tragicul eveniment

 

Trailer-ul serialului a fost publicat pe 1 mai. În Paradise City regretatul actor îl interpretează pe Simon Ostergaard, care este un tânăr cântăreț, liderul unei trupe. De asemenea, acesta aspiră să devină un director de muzică.

„Crezi că cultul diavolului este creal la Hollywood?”, întreabă personajul lui Cameron Boyce într-o scenă din serial.

„La fel ca toată magia neagră și toate chestiile de genul ăsta”.

„Oh, cu siguranță cred că acolo sunt atât spitite bune, cât și rele”, este replica celei căreia îi este adresată întrebarea. „Iar magia neagră este reală”.

Povestea serialului este următoarea: un star rock care are legături cu ocultul și un băiat adept al stilului rock care îl idolatrizează pe acesta se ciocnesc prin casele lor sparte construite de industria muzicală.

A apărut trailer-ul serialului în care a jucat Cameron Boyce cu câteva luni înainte să moară

Paradise City este scris, produs și regizat de Ash Avildsen, fiul lui John Avildsen.

În serial mai joacă și Bella Thorne, Drea De Matteo, Mark Boone, Fairuza Balk, Perrey Reeves, Rys Coiro, Ryan Hurst, Booboo Stewart, Olivia Culpo și Brooke Lyons.

După decesul lui Cameron Boyce, familia lui a pus bazele unei fundații cu numele lui în onoarea acestuia. Fundația își propune „să ofere tinerilor oportunități artistice și creative ca alternative la violență și negativism și să utilizeze resurse și filantropie pentru schimbări pozitive în lume”.

O parte din profitul care va veni de pe urma serialului va fi donat Fundației Cameron Boyce, potrivit contului oficial de Instagram al Paradise City.

A apărut trailer-ul serialului în care a jucat Cameron Boyce

Cauzele morții lui Cameron Boyce

 

Cameron Boyce a decedat pe 6 iulie 2019 și a fost un actor american cunoscut pentru rolurile sale din filmele: Mirrors, Eagle Eye, Grown-Ups 1 și 2, și pentru rolul lui Carlos din filmele Descendenții, precum și în alte seriale produse de Disney Channel, ca Jessie, în rolul lui Luke Ross, și Viața ca un joc video, în rolul lui Conor.

La momentul respectiv s-a decis că dispariția tânărul actor, care a trecut în neființă la vârsta de 20 de ani, s-a produs „din motive medicale”.

Un purtător de cuvânt al familiei a declarat pentru ABC: „Cu inimile îndurerate anunțăm că în această dimineață l-am pierdut pe Cameron. Acesta a murit în somn în urma unei crize de apoplexie, rezultat al unei afecțiuni medicale pentru care primea tratament”.

În acest context, se susține ideea că acesta a consumat câteva băuturi energizante cât și alte băuturi cofeinizate care, alături de boala de care suferea, cunoscută drept apoplexie, în noaptea de 6 iulie tensiunea i s-a ridicat provocând crize de apoplexie ce au avut un efect letal pentru acesta.

În data de 9 iulie 2019, familia lui Cameron Boyce a confirmat că moartea sa a fost cauzată de o criză epileptică și că Cameron Boyce fusese anterior diagnosticat cu epilepsie.

 

 

Citeşte mai multe despre:   cameron boyce