Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ASTA SCHIMBĂ TOTUL! RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în CAZUL CARACAL! CUI APARȚIN OASELE? REZULTATELE ANALIZELOR spun că...

ASTA SCHIMBĂ TOTUL! RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în CAZUL CARACAL! CUI APARȚIN OASELE? REZULTATELE ANALIZELOR spun că...

Un articol de: Andrei Ștefan - 18 Sep 2019, 14:45

Incredibil! După ce, inițial, anchetatorii au precizat că oasele descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă ar aparține unei fete cu vârstă cuprinsă între 15-19 ani, acum rezultatele analizelor spun contrariul!

Conform comunicatului emis de DIICOT, oasele din curtea lui Dincă sunt de origine animală!

A MURIT: GABRIELA CRISTEA, ÎN DOLIU! NIMENI DIN SHOWBIZ NU ȘI-A MAI PUTUT STĂPÂNI LACRIMILE...

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.

DA, DIN PĂCATE E ADEVĂRAT... MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL TRIST, CRISTI BORCEA E ÎN STARE DE ȘOC: ESTE VORBA DE FOSTA SA SOȚIE MIHAELA BORCEA...

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 - 28.08.2019.

Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, se arată în comunicatul emis de DIICOT.

Citeşte mai multe despre:   caracal  -   gheorghe dinca  -   alexandra macesanu  -   luiza melencu