Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Oana Roman a recunoscut: Nu ratează niciodată masa de Crăciun!

Oana Roman a recunoscut: Nu ratează niciodată masa de Crăciun!

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Dec 2018, 17:58
sursă foto: stirimondene.fanatik.ro Actualitate

Masa în familie este ca o regulă sfântă de Crăciun pentru Oana Roman, care recunoaște totuși că era să rateze evenimentul fericit o singură dată, relatează cancan.ro.

Fiica fostului premier nu a renunțat la acest obicei nici după ce părinții ei, Petre și Mioara Roman, au divorțat, pentru că nu a vrut să-și lase mama singură de sărbători.
Astfel, în Ajun de Crăciun, Oana alături de mama sa și, dacă se sincronizează cum trebuie, cu sora ei Catinca și fata acesteia, Kalina. O singură dată a ajuns după miezul nopții, dar chiar și atunci mama ei o aștepta cu masa pusă. Cu toate acestea, Oana Roman promite că nu va mai întârzia niciodată.

„În seara de ajun fac o masă la care vine mama și dacă pot, vin și Catinca și Kalina (n.r. – sora și nepoata ei). Asta e o tradiție pe care o menținem de foarte mulți ani. O dată, eram în Paris și nu a mai plecat avionul. Atunci a fost singurul an când nu am fost acasă în Ajun. Am ajuns pe la 2 noaptea, dar mama mă aștepta. În general, nu mă abat de la regulile astea”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea. 

După cele câteva ore petrecute în mijlocul familiei, scrie aceeași sursă, Oana pleacă la cea de-a doua familie a sa, părinții lui Pepe.

„În fiecare an, pe 24 seara împodobesc bradul și fac sarmale, cozonaci și stăm până spre dimineață. În fiecare an, Moșul vine și lasă cadourile sub brad. E o bucurie foarte mare să mergem să le desfacem”. Sparge un pahar cu soțul ei Pe lângă acest obicei, de a fi alături de mama sa în Ajun, Oana Roman obișnuiește să poarte roșu de Crăciun, nu în noaptea trecerii dintre ani. De Revelion are o singură superstiție, care are legătură cu soțul ei: „Eu și Marius, la 12 noaptea, ciocnim un pahar cu șampanie și încercăm să-l spargem, ca să aducă noroc”, a continuat Oana Roman.

Citeşte mai multe despre:   oana roman