Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate O ROMÂNCĂ a dat lovitura la PALAT! Legătura INCENDIARĂ cu PRINȚESA DIANA! E de necrezut

O ROMÂNCĂ a dat lovitura la PALAT! Legătura INCENDIARĂ cu PRINȚESA DIANA! E de necrezut

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Ian 2019, 14:31
sursa foto: cancan.ro Actualitate

Andreea Ștefănescu este una dintre absolventele Institutul Villa Pierrefeu din Montreux, ultima școală de maniere din Elveția, unde se instruiesc fețele încoronate sau cei care lucrează pentru Familiile Regale. Este vorba despre Institutul pe care l-a absolvit și Prințesa Diana.

Românca a povestit că a fost recrutată de aviația privată și a lucrat șase ani pentru familia regală din Emiratele Arabe. Ea a vorbit despre începuturile acestei aventuri și a dezvăluit ce a determinat-o să își schimbe viața. 

 „Probabil puțini știu că înainte de fiecare zbor primim un profil al pasagerului VIP, cel care este, în general, proprietarul avionului privat cu care zburăm. Înainte să încep să zbor am avut training. Trainerul din Elveția ne-a întrebat: care credeți că este șeful vostru? Iar noi am răspuns: șeful avionului. Și trainerul ne-a zis: greșit, o să vă pierdeți toate jobul fiindcă voi credeți asta. Șeful vostru este soția șefului avionului, dacă nu vă înțelegeți bine cu ea, sigur vă pierdeți jobul. Problema era cum o identificăm pe soția șefului avionului.

În șase ani de aviație și în peste 500 de zboruri, n-am dat niciodată greș în a o identifica. Pentru că femeia respectivă avea o asemenea prezență în momentul în care intra în avion, care mă fascina. Nu era vorba de brandurile pe care le purta, pentru că niciodată nu venea plină de genți sau bijuterii, era pur și simplu ce emana în momentul în care pășea în avion. Asta m-a fascinat și m-a făcut să aflu mai multe”, povestește Andreea, potrivit liberatea.ro.

Înainte de a deveni stewardesa familiei regale, românca lucra ca  webdesigner în București. Ea a decis să plece din România în urma unui pariu.

„Eu n-am visat să fiu stewardesă. Am ajuns în meseria asta dintr-un pariu și m-am îndrăgostit de ea. Am călătorit în 89 de țări și în general oamenii se duc să vadă locurile, obiectivele turistice, eu am preferat să privesc oamenii. Întotdeauna mă duceam în locurile unde localnicii mâncau, am vrut să văd cât mai mult din felul cum își trăiesc viața, cum gândesc, ce ritualuri au și, cu fiecare destinație nouă, eram și mai fascinată de acest domeniu”, povestește Andreea.