Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate O CELEBRĂ vloggeriţă română, NEEPILATĂ pe internet! Poza CONTROVERSATĂ care a pornit SCANDALUL! (FOTO)

O CELEBRĂ vloggeriţă română, NEEPILATĂ pe internet! Poza CONTROVERSATĂ care a pornit SCANDALUL! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Dec 2018, 18:34

Alexandra Myth, o vloggeriţă de 33 de ani, a pornit o adevărată controversă în mediul online după ce a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare neepilată, scrie Adevărul.

Tânăra se consideră "o femeie liberă de toate constrângerile societăţii"

Foto: Facebook

„Este prima oară în viaţă mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârşitul lunii septembrie. Astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez «că aşa trebe», «că aşa se face» că doar aşa «e sexy» aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constragerile societăţii. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândeşte nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune. Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun şi să-i ajut pe alţii să devină o versiune mai bună a lor. Pentru asta îţi trebuie acceptare, toleranţă, empatie şi iubire din plin. Recunoştinţă pentru tot ce am!“, a fost mesajul tinerei.

Poza a devenit în scurt timp virală. Publicul a reacţionat imediat, părerile fiind împărţite.

În vreme ce unii au admirat-o pentru îndrăzneală, înţelegând mesajul pe care aceasta a vrut să îl transmită, alţii au blamat poza, spunând că îi dezgustă o astfel de imagine.

Citeşte mai multe despre:   vlogger