Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate NU a câștigat „Vocea României”, dar are deja CONCERTE! Ce face ACUM Alma Boiangiu din Echipa Tudor? (VIDEO)

NU a câștigat „Vocea României”, dar are deja CONCERTE! Ce face ACUM Alma Boiangiu din Echipa Tudor? (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Dec 2018, 14:04

Alma Boiangiu (26 de ani) este actriţă, adoră muzica şi, încurajată de mama ei, a început să-şi compună singură piesele. De-a lungul competiţiei, tânăra a pus în scenă cu ajutorul lui Tudor Chirilă momente foarte apreciate, iar publicul a trimis-o direct în finala „Vocea României“.

„Urmăresc emisiunea din primul sezon, însă anul ăsta am simţit că este momentul să fac pasul decisiv şi să mă înscriu la preselecţii, încurajată fiind şi de părinţii mei, care mă sprijină în toate activităţile şi visurile mele. Nu ştiu dacă mi-am dorit să demonstrez ceva, cât mi-am propus să învăţ, să mă cunosc mai bine şi să mă autodepăşesc.”, a spus Alma într-un interviu pentru Adevărul.

Alma Boiangiu - finală Vocea României

„Tudor a fost primul care s-a întors la numai câteva secunde după ce am început să cânt. Am simţit că a crezut foarte tare în mine şi în potenţialul meu, poate mai tare decât credeam chiar şi eu.”, a completat tânăra despre antrenorul său

Alma este foarte recunoscătoare pentru tot ce a trăit în emisiune.

„Sunt mândră de toate momentele de la Vocea, toate au venit cu lecţiile şi provocările lor. Îmi reproşez că uit uneori să mă bucur mai mult de experienţa asta care este un dar de Sus şi care trece ca un vis.  Am intrat în contact cu oameni din industria muzicală pe care îi admir de multă vreme şi învăţ în fiecare zi de la ei.”, a mai spus Alma.

Alma Boiangiu și Tudor Chirilă

Deși a ieșit pe locul 3 în competiție, aceasta deja are parte de primul concert și este foarte entuziasmată de întâlnirea cu fanii.

„Următoarea etapă de la Vocea Romaniei (și cea mai importantă), este întâlnirea cu publicul la concerte. Eu abia aștept să ne cunoaștem duminică la Concert Alma-Nicole la UnTeatru”, a scris Alma pe Facebook


 

Citeşte mai multe despre:   alma boiangiu  -   vocea romaniei  -   tudor chirila