Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Noi MĂRTURII în SCANDALUL italianului Francesco Thiela! I-a dat româncei aproape 1 MILION DE EURO? Suspecta Simona Mărgăian SE APĂRĂ! ''Era ca un bunic, nu un iubit'' (FOTO)

Noi MĂRTURII în SCANDALUL italianului Francesco Thiela! I-a dat româncei aproape 1 MILION DE EURO? Suspecta Simona Mărgăian SE APĂRĂ! ''Era ca un bunic, nu un iubit'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Ian 2019, 19:18

Scandalul dintre italianul Francesco Thiela (74 de ani) și Simona Mărgăian, cu 43 de ani mai tânără, este departe de a se fi terminat. În cadrul emisiunii „Asta-i România”, de la Kanal D, ambele părți și-au spus punctul de vedere.

Italianul spune că a avut grijă mereu de româncă, pe care a tratat-o ca pe o prințesă. Bărbatul credea chiar că are aprobarea familiei ei pentru o relație cu aceasta.

„Nu avea loc de muncă, își dăduse demisia. Am ajutat-o și când mi-a dat poză cu ea din spital, mi-a zis să o ajut cu bani”, a spus septuagenarul.

Simona se apără!

„Eu aveam o mașină luxoasă și bani, nu aveam nevoie de nimic. Cât am stat la el, îmi dădea mesaj să mă vadă 10 minute pe zi, eu aveam partea mea de apartament.

Mi-a zis că nu are pe nimeni și îi e frică de moarte, așa că l-am ajutat. Dar nu a fost o relație de iubire. Eu îl vedeam ca pe bunicul simpatic, nu ca pe iubitul perfect. Nu a fost nicio relație sexuală, doar de prietenie.”, a spus românca acuzată că l-a stors de bani pe italian.

„Nu cred că sunt handicapată să mă uit la un așa bărbat cu 43 de ani mai bătrân”, a continuat Simona.

Francesco a vrut chiar să își ia viața, după ce a ajuns la sapă de lemn. Acesta i-ar fi dat româncei 600.000 de euro (bani ce se pot dovedi prin actele transferului bancar) și alți 180.000 de euro cheltuiți pe mașină, excursii în Dubai și alte cadouri.

Românca ar fi vrut să îi vândă și locul de veci, după ce îi luase, în prealabil, toate avuțiile bătrânului.

Simona Mărgăian nu recunoaște nimic!

„Eu chiar îi voiam binele, că era singur. Aveam mare încredere în el, ca în părinții mei. Chiar eu i-am trimis lui Francesco câteva zeci de mii de euro când a avut nevoie”, a mărturisit românca.

Acum, italianul a rămas fără nimic.

„Am renunțat la tot, am păstrat doar 2 euro pe zi să trăiesc din ei. Acum duc o viață inumană. Nimeni nu mă ajută cu nimic. Eu am fost generos și loial, nu am greșit cu nimic”, a spus, dezamăgit, bărbatul.

Simona este de părere că totul este un complot dintre fostul ei soț și italian, care s-ar fi aliat, în încercarea de a o falimenta.
 

Citeşte mai multe despre:   Francesco Thiela  -   Simona Margaian