Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Nicolae Ceaușescu, în VIDEOCLIPUL unei CUNOSCUTE formații INTERNAȚIONALE! Piesa ''Dați prostiei o șansă'' ABIA a apărut și a ajuns VIRALĂ! (VIDEO)

Nicolae Ceaușescu, în VIDEOCLIPUL unei CUNOSCUTE formații INTERNAȚIONALE! Piesa ''Dați prostiei o șansă'' ABIA a apărut și a ajuns VIRALĂ! (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Feb 2019, 11:59

Nicolae Ceaușescu apare în ultimul videoclip al unei trupe britanice!

Formația Pet Shop Boys a lansat clipul piesei săptămâna trecută, o satiră la adresa președintelui Statelor Unite, Donald Trump, dar și la adresa susținătorilor Brexit.

Videoclipul redă o vizită făcută de Ceaușescu în Coreea de Nord în anii '70.

Piesa intitulată „Give Stupidity a Chance” („Dați prostiei o șansă”) este inclusă pe cel mai recent album al trupei, care conține mai multe variante remixate ale acestei melodii.

"Oamenii inteligenți au spus ce au avut de spus / Acum e timpul ca și prostimea să arate calea... Ne-am săturat de experți și înțelegerile lor / De ce să te bazezi pe fapte când pur și simplu poți să te lași purtat de sentimente?" , sunt doar câteva dintre versurile melodiei.

Pet Shop Boys - Give stupidity a chance

„Melodia este o satiră la adresa conducătorilor politici de proastă calitate din lumea modernă”, a declarat Neil Tennant, component al trupei.

În iunie 1971, Nicolae Ceauşescu, Elena Ceaușescu şi alţi înalţi demnitari comunişti, printre care și Ion Iliescu, pe atunci ministru al tineretului şi secretar al CC al PCR, au descoperit spectacolele de propagandă din China şi din Coreea de Nord. După ce a vizitat China, Coreea de Nord, Mongolia şi Vietnamul de Nord, Nicolae Ceaușescu a convocat o teleconferință cu prim-secretarii de partid ai județelor pentru a le expune ideea unei revoluții culturale în stil maoist, scrie Click.

Citeşte mai multe despre:   nicolae ceausescu  -   pet shop boys  -   donald trump