Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate PERFUZII și ÎNJURĂTURI la ''Asia Express''! Bianca Drăgușanu NU A MAI SUPORTAT! ''Am cedat nervos. Și fizic și psihic'' (GALERIE FOTO)

PERFUZII și ÎNJURĂTURI la ''Asia Express''! Bianca Drăgușanu NU A MAI SUPORTAT! ''Am cedat nervos. Și fizic și psihic'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 09:30

Deși abia a început cursa „Asia Express”, concursul devine din ce în ce mai greu, iar una dintre vedetele care au cedat din primele clipe de aventură a fost Bianca Drăgușanu. 

Din cauza căldurii și a efortului, blondina a cerut ajutorul medicilor, care au pus-o pe piciooare cu o perfuzie.

Este gata să plece din concurs? În timpul cursei, vedeta a clacat:

„Eu nu mai plec niciunde de aici. Merg ca nebuna pe soare. Nu mai pot să merg! Dacă nu mai pot să merg, cum vrei să merg? Nu. Mai. Pot”, a explodat Bianca.

În timpul crizei de nervi, vedeta a înjurat pe oricine nu oprea mașina pentru a o lua pe ea și sora ei.

„Eu am cedat nervos. Și fizic și psihic. Eu am multe momente într-o zi când clachez. Rucsacul ăla greu era tot mai greu la fiecare pas pe care îl fac. Simțeam că nu mai pot. Căldura aia m-a extenuat”, a explicat, ulterior, Bianca.

Și celelalte vedete, precum Ruby, CRBL sau Jojo (Cătălina Grama), au avut parte de momente dificile pe parcursul traseului.

După a doua zi de concurs, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat imunitatea și s-au alăturat la hotel echipei formată din Șerban Copoț și Cosmin Seleși, pentru un mic răsfăț binemeritat.

Citeşte mai multe despre:   asia express  -   bianca dragusanu  -   ana morodan  -   serban copot  -   cosmin selesi  -   ruby  -   crbl  -   jojo