Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate O mare televiziune din România a intrat în faliment! Angajații au fost evacuați

O mare televiziune din România a intrat în faliment! Angajații au fost evacuați

Un articol de: Adela Iacob - 18 Feb 2020, 22:18

Neptun TV a intrat în faliment, după 25 de ani. angajații au fost evacuați și s-a pus sigiliu la intrare.

Tribunalul Constanța a decis intrarea în faliment a Soti Cable Neptun SRL, societatea care deținea televiziunea înființată de Radu Mazăre. Însă decizia finală va fi luată pe 11 mai 2020, dar șansele să se mai poată face ceva pentru Neptun TV sunt inexistente, potrivit Constanța 100%. Datoriile sunt enorme, mai mulți angajați demisionaseră deja, aparatura era veche, iar mașinile au fost scoase la vânzare. În mai anul trecut, datoriile ajunseseră la peste 39 de milioane de lei și 273.000 de dolari.

Emisia a fost întreruptă marți. 18 februarie, când autoritățile au pătruns în interiorul sediului televiziunii în timp ce se filma, au stins luminile, au evacuat personalul și au pus sigilii pe ușă.

Neptun TV este un post național, cu sediul în Constanța. A fost înființat pe 29 iunie 1995 de către fostul primar al Constanței Radu Mazăre. Fondat ca un post regional, din 2007 a început  să emită național, acoperind 66,3% din totalul gospodăriilor cu acces TV din România.

surse media spun că Sorin Strutinsky se pregătește să pună bazele unei noi televiziuni. Noul post Tv ar purta numele de Marea Neagră TV, care ar trebui să emită până înaintea alegerilor locale din acest an.