Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate NEEPILATA ROMÂNIEI rupe tăcerea / Fetele mi-au spus că sunt URÂTĂ ȘI PROASTĂ, dar bărbații m-au admirat: ‘’Alexandra, CURAJUL tău mă inspiră!’’ (FOTO)

NEEPILATA ROMÂNIEI rupe tăcerea / Fetele mi-au spus că sunt URÂTĂ ȘI PROASTĂ, dar bărbații m-au admirat: ‘’Alexandra, CURAJUL tău mă inspiră!’’ (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Dec 2018, 14:18

O vlogeriță din România a stârnit numeroase controverse după ce a postat, pe contul său de Facebook, o fotografie în care apare neepilată pe picioare.

Alexandra Myth a decis să posteze o imagine cu ea neeplitaă pe contul său de socializare. Vloggerița a mărturisit că nu s-a mai epilat din luna septembrie. Imaginea a stârnit numeroase controverse în mediul online. 

Într-un interviu publicat pe vice.com, Alexandra a vorbit despre oamenii care au scris comentariile agresive la adresa ei. Vllogărița a declarat că nu se aștepta ca poza sa să devină virală, dar că reacțiile negative nu au fost o surpriză.

"Nu știam că atât de mulți oameni consideră o femeie dezgustătoare doar pentru că a luat o pauză de la epilat. Calitățile pe care mi le lăudau cu o zi înainte au fost anulate de simplul fapt că sunt om și că îmi crește păr pe corp. Nu totul se rezumă la a fi sexy și frumoasă. E sexy ca o femeie să fie capabilă să-și exprime opinia pe un anumit subiect, să fie deșteaptă, hotărâtă, capabilă, ambițioasă, puternică și curajoasă. Sunt mai multe femei ca mine, decât ca cele promovate în media ca etalon de frumusețe. Sunt mame a câte doi, trei copii, cu o profesie, soț, casă, masă și o mie de responsabilități, care uneori nu au timp să arate ca scoase din cutie. Asta nu le face dizgrațioase și vreau să le reamintesc ca sunt sexy cu sau fără păr", a declarat Alexandra.

Vlogărița a prezentat mesajele dure pe care le primit în privat după postarea sa virală.

'Mi-au scris că sunt dezgustătoare, că sigur nu mă mai dorește niciun bărbat cu flocii ăștia și că o să rămân fără viață sexuală. Ah! Și că sunt urâtă și proastă, dar asta e la ordinea zilei', a mai spus Alexandra

Ea a vorbit pe larg despre vlogul ei și a precizat că a primit numeroase laude pentru clipurile sale. 

'Vlogul meu nu se adresează doar femeilor. Sunt bărbați care îmi scriu, „Alexandra curajul tău mă inspiră”. Curajul și puterea interioară nu țin de gen, de părul de pe picioare pe care îl epilezi sau nu', a spus Alexandra.