Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate MISTER elucidat la ‘FERMA’! Incredibil unde se filmează emisiunea de la PRO TV! Legătura INCENDIARĂ cu FAMILIA REGALĂ (FOTO)

MISTER elucidat la ‘FERMA’! Incredibil unde se filmează emisiunea de la PRO TV! Legătura INCENDIARĂ cu FAMILIA REGALĂ (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 31 Ian 2019, 11:22

Unde se filmează se filmează emisiunea 'Ferma' a fost o întrebare la care muţi fani ai show-ului de la PRO TV au încercat să afle răspunsul la ea.

Jurnaliștii de la click.ro au dezvăluit că producătorii emisiunii au ale o zonă pitorească din localitatea Văliug (judeţul Caraş-Severin). Mai exact, cei 18 concurenți au fost cazați la Vila Klaus, transformată de la începutul acestui an în platou de filmare. Destinaţia se află în Munţii Semenic la 35 de kilometri de Reşiţa.

Locația nu este lipsită de semnificație istorică, aici fiind locul unde regele Mihai a făcut un an de şcoală şi ulterior a fost folosită ca destinaţie de vacanţă pentru copii.

sursa foto: captură PRO TV

“Casa asta a fost ani de zile o tabără pentru copii, dar din cauza lipsei de fonduri și, uneori, din cauza lipsei de interes, nu a mai fost. Acum să vă spun care este partea cea mai frumoasă a prezenței voastre aici. Toată munca voastră de la Fermă, care o să constea mai ales în construcție, va fi să dați din nou acestei case scopul pentru care a fost gândită: tabără pentru copiii cu mai puține posibilități materiale”, le-a explicat concurenţilor Mihaela Rădulescu, în prima ediție a emisiunii.

Renovarea Vilei Klaus a început de la finele lui 2018, când o echipă trimisă de Pro Tv a început lucrările. Au fost zugrăvite camerele în care stau concurenţii, schimbate caloriferele şi a fost tras fir nou de curent.

Citeşte mai multe despre:   ferma  -   mihaela radulescu