Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate BOMBA ANULUI în televiziune! A fost CONCEDIATĂ de la ANTENA 1! A rămas FĂRĂ LOC DE MUNCĂ

BOMBA ANULUI în televiziune! A fost CONCEDIATĂ de la ANTENA 1! A rămas FĂRĂ LOC DE MUNCĂ

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Ian 2019, 14:34

Mirela Boureanu Vaida a fost scoasă de pe post. Conform unor surse, vedeta a fost concediată de la Antena 1, în urma raitingului foarte slab pe care l-a avut emisiunea pe care a prezentat-o, conform Ciao.

Cu toate ca sustinea ca este doar o pauza si ca va reveni la tv, vedeta a anuntat ca e ‘libera de contract’. Vedeta a petrecut 7 ani in trustul Intact, la Antena 1, unde a avut emisiunea de succes ‘Mireasa pentru fiul meu’.

Din nefericire, formatul ultimei sale emisiuni nu a prins. „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a inregistrat audiente slabe. Potrivit libertatea.ro, contractul pe care Mirela Boureanu Vaida il avea cu Antena 1 a expirat in 2018. Dar nu a mai fost reinnoit.

„E adevărat. Nu mai am contract cu Antena 1, în acest moment. După 7 ani de emisii live, zilnic, cu câteva mici perioade de repaus, atunci când am născut, acum sunt liberă de orice angajament. Au fost 7 ani extrem de frumoși, de fructuoși, de plini de experiențe și de satisfacții profesionale, însă am avut și parte de câteva experimente neplăcute în ultima perioadă, în ceea ce privește formatele TV care mi-au fost date.

Lucrul acesta m-a obosit, m-a dezamăgit chiar. Oricât de bun, de experimentat ar fi un prezentator, nu poate salva o emisiune prost poziționată în grilă, în care rolul prezentatorului e minimizat la maximum. Am decis să mă retrag o perioadă, să-mi văd de casă, de copii și de sarcină, să mă odihnesc și să petrec timp alături de copii și de familie”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Deși au existat niște promisiuni, acestea nu s-au mai concretizat. Prin urmare, vedeta este liberă de contract. In toti acesti ani, Mirela Vaida a adus cifre extraordinare postului tv. I-a tinut locul Simonei Gherghe cand a fost in concediu prenatal.

„Poate era bine-venită o pauză pe micul ecran. Și pentru mine, și pentru public. Însă lecția pe care am învățat-o este că nu voi mai accepta formate TV care nu mă pun în valoare, care nu se mulează pe personalitatea mea dinamică, veselă, de om de divertisment sau de emisiuni de suflet!
Experiența mea și performanțele mele în TV nu mi le poate lua nimeni! Însă există viață și după televiziune. Dacă se va ivi oportunitatea de a mă întoarce în televiziune, o voi face analizând toți acești factori. Dacă nu, rămân la ceea ce-mi aduce satisfacții necondiționate de nimeni și de nimic: familia și muzica!”, a adăugat Mirela Vaida.

Citeşte mai multe despre:   mirela vaida