Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate HALUCINANT! Mihai, fiul scriitorului Andrei Pleșu, MĂRTURIE ȘOCANTĂ! ''Mă droghez de 30 de ani'' (FOTO)

HALUCINANT! Mihai, fiul scriitorului Andrei Pleșu, MĂRTURIE ȘOCANTĂ! ''Mă droghez de 30 de ani'' (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 08 Apr 2019, 23:08

La 47 de ani, Mihai Pleșu a fost acuzat de consum și trafic de droguri. Ofiţerii antidrog au descoperit în casa lui Mihai Pleşu o adevărată cultură de cannabis.

A fost eliberat după 24 de ore de stat după gratii, deși le-a mărturisit procurorilor că se droghează de 30 de ani.

CELEBRA PREZICĂTOARE A VORBIT DESPRE MOARTEA UNEI IUBITE VEDETE DIN ROMÂNIA!

Am să-i dau în judecată pe procurori pentru că mi-au distrus viața. Eu fac terapie prin artă cu copiii. Ce părinte își va mai aduce acum copilul la mine?”, a declarat Mihai Pleșu, fiul celebrului scriitor Andrei Pleșu.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ANUNȚAT DEZASTRUL: MARELE MĂCEL VA AVEA LOC DE PAȘTE

În plus, avocata sa, Sandra Grădinaru, a spus că procurorii nu au nici o dovadă că Mihai face trafic de droguri și că în cele șapte lui de cercetări nu au strâns nimic la dosar.

”Până la acest moment nu ne-a fost prezentată vreo probă în sprijinul acuzaţiei, ci doar această acuzaţie. Am contestat toate procedurile efectuate în cauză”, a declarat apărătoarea sa, conform Click.

DURERE FĂRĂ MARGINI ÎN MUZICĂ! MARELE ARTIST A FOST GĂSIT MORT ÎN CASĂ! ROMÂNII, ÎN LACRIMI!

Cu toate acestea, se pare că Mihai Pleșu ar fi recunoscut că este consumator de droguri de 30 de ani, pentru că stupefiantele îl ajută să se relaxeze.

Bărbatul nu este la primul scandal. A fost căsătorit de patru ori, de două ori cu aceeaşi femeie. În 2017, una dintre fostele sale soţii, cu care mai are un copil, i-a făcut plângere penală pentru violenţă şi a cerut ordin de protecţie împotriva lui.

Citeşte mai multe despre:   mihai plesu  -   andrei plesu  -   droguri