Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Mesaje pentru Noaptea de Înviere și Duminica Mare. Cele mai frumoase texte pe care să le trimiți prietenilor și familiei de Paște

Mesaje pentru Noaptea de Înviere și Duminica Mare. Cele mai frumoase texte pe care să le trimiți prietenilor și familiei de Paște

Un articol de: Adela Iacob - 18 Apr 2020, 19:52
FOTO: Pixabay.com Actualitate

În Noaptea de Înviere, nu uita să le transmiți tuturor apropiaților cele mai bune gânduri ale tale. Un mesaj de tip sms sau un telefon le vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze membrilor familiei lângă care poate nu ai apucat să ajungi anul acesta.

Prietenii vor fi cu siguranță veseli atunci când vor realiza că te-ai gândit la ei și că le-ai transmis cele mai frumoase urări de Paște. Nu uita că vorbele te aduc întotdeauna mai aproape de cei dragi.

În noapte de Înviere, după ce credincioșii ascultă sau participă la slujba ce marchează ridicarea din mormânt a Mântuitorului, se întorc acasă cu Lumina Sfânta. În anumite zone ale țării, se pbișnuiește ca membrii familiei să facă o vizită la cimitir, la mormitele rudelor răposate pentru a le aprinde câte o lumânare, semn că și acolo a ajuns Lumina Sfântă.

Când se întorc acasă sau când termină de ascultat slujba de înviere transmisă la televizor, credincioșii se așează la masă unde ciocnesc tradiționalele ouă roșii și își spun cuvintele vechi din bătrâni: „Hristos a Înviat!„, urmate mai apoi de răspunsul „Adevărat a înviat!”.

În Noaptea de Înviere și în Duminica Mare, oamenii obișnuiesc să trimită mesaje sau să îi sune pe cei dragi. Profită de această zi de sărbătoare pentru a relua discuțiile cu amicii pe care poate nu ai mai avut timp să îi suni. Trimite urările și gândurile tale bune tuturor celor dragi. Mai jos vei regăsi, potrivit Libertatea.ro, cele mai frumoase mesaje de Paște. Dacă vreți ca acestea să fie cu totul și cu totul inedite, adăugați urarea „Paște Fericit” în toate limbile vorbite în Europa.

Mesaje de Paște pentru întreaga familie

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

3 Mesaje amuzante de Paște

Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE.

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

Mesaje de Paște pentru toți prietenii dragi

Pentru unii, Paştele e un moment în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă si în gând, împăcare și regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Vă doresc ca Lumina Sfântă a Învierii să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte Luminat!