Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate VINE SFÂRȘITUL! Peste 28.000 de MORȚI... ABIA S-A AFLAT!

VINE SFÂRȘITUL! Peste 28.000 de MORȚI... ABIA S-A AFLAT!

Un articol de: Andrei Ștefan - 18 Mai 2019, 12:44

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu șochează România cu un anunț tulburător! Aceasta a prevăzut o tragedie teribilă, care se va lăsa cu peste 28.000 de morți.

„ În această dimineață în zori de zi,mă trezește un glas care spune ceva cutremurător.   Vedeam în fața ochilor închiși,un ziar format mare, un ziar pe a cărei primă pagină sus,era un titlu scris pe vreo 4 rânduri, cu litere mari și cu negru îngroșat.  Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut numărul 28.109.

A MURIT! DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII A ÎNSTRISTAT TOATĂ ȚARA!

Apoi ,aud glas care-mi spune așa: "Au murit 28.109 ." 

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! OANA ROMAN A VORBIT DESPRE BOALA TERIBILĂ! A ÎNCEPUT TERAPIA!

Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie. Unde anume și în ce context? Nu știu a vă spune. Dar vom auzi de această cifră, cu 28.109 morți. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere pe noi toți și să ne apere de tot răul și de toată suferința. 

Ce Dezastru va fi, ce cataclism va fi, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit.  Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeune mai poate salva ( pe noi ca oameni ai acestei planete)de la o astfel de tragedie cumplită, de la un astfel de cataclism” a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Citeşte mai multe despre:   maria gheorghiu