Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate România, sub teroare! ANUNȚ ÎNFIORĂTOR! ”UN CUTREMUR URIAȘ SE ABATE ASUPRA NOASTRĂ!”

România, sub teroare! ANUNȚ ÎNFIORĂTOR! ”UN CUTREMUR URIAȘ SE ABATE ASUPRA NOASTRĂ!”

Un articol de: Alexandra Cismaru - 03 Oct 2019, 22:15

Cunoscuta prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut o nouă premoniție alarmantă. 

DRAMĂ TOTALĂ ÎN MUZICA POPULARĂ: ADIO, SOFIA VICOVEANCA! ANUNȚUL A ÎNTRISTAT TOATĂ ROMÂNIA

Aceasta a spus că România este posbil să fie lovită de un cutremur extrem de puternic. 

„În timp ce scriam aici pe blog, văd înspre Apus luciul unei Ape, și când spun luciu spun că era doar o culoare albă, luminată parcă de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare. Vedeam, dragilor, așa precum am privi acum dinspre stânga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridică și se lasă imediat, precum ar face niște pași mari încontinuu, se ondula pe dedesubt. Apa nu mai era nici albastră și nici neagră!a albă, iar Cutremurul de sub ea se manifesta violent; valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stânga la dreapta, așa precum scriu eu acum.

 IMAGINILE CARE AU ȘOCAT CASA REGALĂ BRITANICĂ. MEGHAN ȘI PRINȚUL HARRY AU COMIS-O ÎN PLINĂ ZI. TOȚI AU RĂMAS MASCĂ (FOTO)

Prieteni dragi, cu durere în suflet vă spun că vom auzi de un Cutremur violent în Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne ferește) și de un Tsunami.

Unde anume sau când se va produce nu mi s-a descoperit. Dar noi putem face ceva în acest sens, și anume: să ne rugăm la MAICA DOMNULUI și la BUNUL DUMNEZEU ca nu cumva totul să se transforme într-o mare Calamitate sau într-un mare Dezastru.

Dumnezeu să ne apere pe noi toți. dar și pe frații și surorile noastre întru HRISTOS, acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi și pe uscat, dar cu mari consecințe asupra Apelor, fiind în pericol de a avea loc și un TSUNAMI”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

MIHAI BOBONETE A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA DIN PARTEA LUI!

Citeşte mai multe despre:   cutremur  -   maria gheorghiu