Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Prezicătoarea MARIA GHIORGHIU, viziune de COȘMAR pentru România: ‘Vine prăpădul’

Prezicătoarea MARIA GHIORGHIU, viziune de COȘMAR pentru România: ‘Vine prăpădul’

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 22:12

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a scris un articol pe blogul său în care anunţă că ceva rău se va întâmpla în România.

„Dragii mei, în aceasta dimineaţă, ,trează fiind, văd stând în pat cu ochii închişi, văd la doar câţiva metri înălţime faţă de locul în care stăteam, văd un Cer de noapte, iar pe Cer au apărut Sfinţii Arhangheli şi Voievoizi Mihai şi Gavriil.

După ce i-am privit pe amândoi, au dispărut în clipa următoare, ca în locul lor, să apară Harta României. Numai că, HARTA ROMANIEI nu mai era întreagă. Partea sudică, cu inima Munteniei era lipsă; era o gaură neagră în partea Munteniei; nu mai exista inima Munteniei, de jos în sus.

Prieteni dragi, ce se va întâmpla concret cu această parte a României sfinte, eu nu ştiu a vă spune. Dar este clar că ne aşteaptă vremuri grele. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului şi Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, ca să apere România Duhului Sfânt, ca să apere Poporul român ales, ca să primească pe IISUS HRISTOS în cea de-a Doua Sa Venire pe pămant. Aşa să ne ajute Dumnezeu şi Prea Curata Fecioară Maria. Cu dragoste, Maria”, se arată în previziunea Mariei Ghiorghiu.

Citeşte mai multe despre:   maria gheorghiu