Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate E ÎN VIAȚĂ? Luiza Melencu, LUATĂ DE FIUL LUI DINCĂ? DECLARAȚIA BUNICULUI schimbă tot!

E ÎN VIAȚĂ? Luiza Melencu, LUATĂ DE FIUL LUI DINCĂ? DECLARAȚIA BUNICULUI schimbă tot!

Un articol de: Andrei Ștefan - 20 Sep 2019, 09:14

Bunicul Luizei Melencu vine cu o ipoteză uluitoare! Fiul criminalului Gheorghe Dincă i-ar fi luat nepoata și ar fi dus-o la Arad. 

Familia fetei încearcă o caută acum pe Luiza în Italia, iar zilele următoare vor începe căutările și în Germania, deși nu se bazează pe o dovadă concretă, ci doar pe bănuieli.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

„Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-sau și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia”, a declarat bunicul Luizei, scrie CanCan.

„Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. A făcut foarte multe lucruri dar multe nu le-a făcut singur și are multe altele de care nu îl întreabă nimeni. 

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră? Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei”, a spus avocatul Tonel Pop.

Cu câteva luni în urmă, Gheorghe Dincă (66 de ani) a răpit-o pe Luiza Melencu (18 ani). Fata a fost luată la ocazie pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Citeşte mai multe despre:   caracal  -   gheorghe dinca  -   luiza melencu