Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Incendiar! Fetele dintr-un CLUB EROTIC din CAPITALĂ protestează pentru autostrăzi! OFERĂ SERVICII GRATUITE CLIENȚILOR

Incendiar! Fetele dintr-un CLUB EROTIC din CAPITALĂ protestează pentru autostrăzi! OFERĂ SERVICII GRATUITE CLIENȚILOR

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Mar 2019, 18:51

Un club erotic din Capitală a anunțat că se va alătura protestelor din 15 martie inițiate de omul de afaceri Ștefan Mandachi față de lipsa autostrăzilor. 
princ are se cere construcția de autostrăzi. În acest sens maseuzele au decis să le ofere clienților 15 minute în plus gratuit. 

„Pe 15 martie, maseuzele din saloanele unui club din București își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte. Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază”, se arată într-un comunicat al conducerii clubului, potrivit europafm.ro.

Mai mult, conducerea explică de ce fetele au recurs la axeastă formă inedită de protest. 

„În clubul nostru sunt zeci de fete frumoase din toată țara, moldovence, oltence, ardelence… Fetele s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului inițiat de Ștefan Mandachi!”, se mai arată în comunicat.

Suceveanul Ștefan Mandachi a devenit cunoscut după ce a construit pe proprii bani primul metru de autostradă în Moldova. Acesta a făcut un apel fără precedent, îndemnându-i pe români să își întrerupă munca pe data 15 martie, timp de 15 minute.

Și-au anunțat deja intenția de a-i urma exemplul mai multe firme din România, dar și primarii unor localități.

 

Citeşte mai multe despre:   capitala