Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Lansarea continuarii filmului de animație "Minionii: Ascensiunea lui Gru", a fost amânată pentru 2021

Lansarea continuarii filmului de animație "Minionii: Ascensiunea lui Gru", a fost amânată pentru 2021

Un articol de: Adela Iacob - 02 Apr 2020, 14:30

Cel mai aștepat film al anului, animația "Minionii: Ascensiunea lui Gru", a fost amânat.

Filmul pentru copiii era programat pentru lansare pe 3 iulie, dar nu va intra in cinematografe până pe 2 iulie 2021.

Vestea vine după ce și-a închis ușile studiourilor din Franța, din cauza alertei sanitare care a lovit țara. 

Chris Meledandri, director executiv și fondator, a declarat într-o declarație: „ca răspuns la gravitatea situației din Franța, închidem temporar studioul nostru  Mac Guff din Paris: "Prin această decizie, respectăm orientările guvernului francez și facem tot posibilul pentru a încetini răspândirea virusului, în timp ce suntem alături de artiștii și familiile acestora''. 

"Din cauza acestei situații nu vom putea finaliza animația la timp pentru pentru a respecta termenul de lansare de la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie. Deși cu toții ne confruntăm cu situații grele în această perioaadă și trebuie să punem siguranța și protecția angajaților noștri mai presus de toate. Așteptăm cu nerăbdar să anunțam lansarea", a declarat Chris Meledandri.

Aventura Minionilor prin lume continuă în următorul film

Ascensiunea lui Gru" este o continuare a fimului din  2015 și îl prezintă pe Gru, un băiat de 12 care vrea să își împlinească visul de a deveni cel mai mare ticălos din lume. 

Micile creaturi galbene au cucerit inimile fanilor

Minionii au devenit un fenomen mondial, îndrăgiți de oamenii de toate vârstele. Simpaticele creaturi galbene, neatâmpărate și teribil de amuzante au avut un succes răsunător după ce apărut prima dată în 2010 în "Despicable Me"( Sunt un mic ticălos). 

Povestealor,  creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor, când au evoluat din niște organisme unicelulare și au ajuns să slujrească cei mai mai ticăloși oameni din lume.