Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate LACRIMI pentru actrița Tamara Buciuceanu Botez! S-a întâmplat pe SCENĂ! OMAGIU după 65 de ani de carieră (FOTO)

LACRIMI pentru actrița Tamara Buciuceanu Botez! S-a întâmplat pe SCENĂ! OMAGIU după 65 de ani de carieră (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Dec 2018, 09:30

Marea actriţă a teatrului românesc Tamara Buciuceanu Botez (89 de ani) a avut parte de o surpriză emoționantă, pregătită de colegii săi. Artista a fost omagiată pe scena Teatrului Metropolis la împlinirea a 65 de ani de carieră.

”Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat. (...) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă”, a mărturisit Tamara Buciuceanu-Botez cu lacrimi în ochi, potrivit wowbiz.ro.

Alături de marea actriță au fost prezenți și Oana Sârbu, Ștefan Bănică jr și Mihai Constantin, foștii elevi ai lui 'Isoscel' din celebrul film urmărit de milioane de români de-a lungul timpului.

”Ei trebuie aniversaţi şi trebuie aplaudaţi şi ridicaţi în slăvi cât sunt în viaţă. Noi, românii, avem acest senzaţional obicei de a face mare tam-tam după. Nu mă interesează după. Acum trebuie să o facem, cât sunt în viaţă. Dacă merită o statuie, fă-i o statuie”, a spus Ştefan Bănică.

La eveniment au asistat numeroase personalități ale vieții culturale, actori și regizori, foști colegi de scenă ai marii actrițe, printre care Simona Bondoc, Ion Dichiseanu, Alexandrina Halic, Rodica Mandache, Adrian Titieni, Liviu Lucaci, Carmen Tănase, Irina Margareta Nistor, Eugen Cristea și soția sa, „directoarea” Cristina Deleanu, dar și regizorii Victor Ioan Frunză și Felix Alexa, acesta din urmă fiind și primul regizor care a montat un spectacol la Metropolis. 
 

Citeşte mai multe despre:   tamara buciuceanu botez